Om Apple Mini DisplayPort-mellemstik

Brug disse mellemstik til at slutte en Mac med Mini DisplayPort-, Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-port til en skærm, der bruger et DVI- eller VGA-kabel.

Apples Mini DisplayPort-mellemstik kan bruges med følgende Mac-modeller, når de kører Mac OS X v10.5.6 eller nyere:

Modeller med Mini DisplayPort  Modeller med Thunderbolt  eller Thunderbolt 2

Mellemstikkene kan kun bruges med Apple Thunderbolt 3 (USB-C) til Thunderbolt 2-mellemstik, der understøtter tilslutning til Mini DisplayPort-skærme.

Apple Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstik

Apple Mini DisplayPort til Dual-Link DVI-mellemstikket kan bruges til at slutte en Mac med Mini DisplayPort- , Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-port  til en skærm, der bruger et Dual-Link DVI-kabel.

Mellemstikket understøtter skærmopløsninger op til 2560 x 1600. Hvis du vil bruge det med en Dual-Link DVI-skærm, f.eks. en 30" Apple Cinema HD-skærm, skal du slutte skærmens USB-kabel til mellemstikkets USB-A-port  og derefter slutte mellemstikkets USB-A-kabel  til USB-A-porten  på din Mac.

Apple Mini DisplayPort til DVI-mellemstik

Apple Mini DisplayPort til DVI-mellemstikket kan bruges til at slutte en Mac med Mini DisplayPort- , Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-port  til en skærm, der bruger et Single-Link DVI-kabel.

Mellemstikket understøtter skærmopløsninger op til 1920 x 1200.

Apple Mini DisplayPort til VGA-mellemstik

Apple Mini DisplayPort til VGA-mellemstikket kan bruges til at slutte en Mac med Mini DisplayPort- , Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-port  til en skærm, der bruger et VGA-kabel.

Mellemstikket understøtter skærmopløsninger op til 1920 x 1200. Hvis du ønsker højere opløsninger end 1600 x 1200, skal du muligvis reducere opdateringshastigheden for skærme med høj opdateringshastighed.

VGA-forbindelsen er ikke digital, men analog, og derfor kan det forekomme, at HDCP-krypteret indhold ikke kan afspilles eller afspilles ved en lavere opløsning.

Læs mere

DVI-kabler med ekstra ben til et analogt signal er ikke kompatible med den fuld ud digitale DVI-port på nogen af DVI-mellemstikkene.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.