Sikkerhedsindholdet i betaversion 3 til Xcode 6.2

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i betaversion 3 til Xcode 6.2.

For at beskytte vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og der foreligger relevante programrettelser eller versioner. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Betaversion 3 til Xcode 6.2

• Git

Fås til: OS X Mavericks v10.9.4 og nyere versioner

Effekt: Synkronisering med et skadeligt git-bibliotek kan gøre det muligt at føje uønskede arkiver til .git-mappen

Beskrivelse: De kontroller, der behandler ikke-tilladte stier, tog ikke højde for, hvis der var unicode-tegn, eller der ikke var forskel på store og små bogstaver. Problemet er løst ved at tilføje yderligere kontroller.

CVE-id

CVE-2014-9390: Matt Mackall og Augie Fackler fra Mercurial

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.