Lister over tilgængelige sikre rodcertifikater i iOS

Trust Store til iOS indeholder de godkendte rodcertifikater, der er forudinstalleret i iOS.

Godkendelse og certifikater

Hver Trust Store til iOS nedenfor indeholder tre kategorier af certifikater:

• Godkendte certifikater skaber en godkendelseskæde, som godkender andre certifikater, der er signeret af de godkendte rødder – f.eks. for at oprette sikker forbindelse til en webserver. Når en it-administrator opretter konfigurationsbeskrivelser til iOS, er det ikke nødvendigt at medtage disse godkendte rodcertifikater.
  • Spørg altid: Certifikater af denne type er ikke godkendte, men blokeres ikke. Når et af disse certifikater anvendes, bliver du bedt om at vælge, om det skal godkendes eller ej.
  • Blokeret: Certifikater af denne type vurderes til at være usikre og kan ikke godkendes.

Trust Store til iOS

Sidst ændret: