Få hjælp til dubletter af iCloud-kalendere

Følg nedenstående trin, hvis der vises dubletter af kalendere eller begivenheder på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc efter indstilling af iCloud-kalender.

Opdater kalendere

• På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 7 eller nyere: Åbn appen Kalender, og tryk derefter på fanen Kalender nederst på skærmen for at få vist en liste over dine kalendere. Skub nedad på listen for at opdatere.
  • På din Mac: Åbn Kalender, og vælg Oversigt > Opdater kalendere.
  • På din Windows-pc: Gå til værktøjslinjen i Outlook, og klik på knappen Opdater i iCloud-afsnittet.

Hvis der stadig vises dubletter af kalendere, skal du finde problemet nedenfor for at få hjælp.

Fjern dubletter af kalendere på din Mac

Følg disse trin for at skjule eller slette dubletter af kalendere i programmet Kalender på din Mac.

Sådan skjules kalendere på din Mac

1. Åbn Kalender. Hvis listen med dine kalendere ikke vises, skal du klikke på knappen Kalendere i øverste venstre hjørne.
  2. Find afsnittet, der hedder På din Mac.
  3. Sammenlign begivenhederne i På min Mac med begivenhederne i dine iCloud-kalendere.
  4. Hvis kalenderne i iCloud indeholder alle dine begivenheder, og kalenderne på din Mac kun indeholder dubletter, kan du skjule kalenderne på din Mac. Hvis du vil skjule en kalender, skal du fjerne markeringen af kalenderen i afsnittet På min Mac.

Slet kalendere på din Mac

Hvis du vælger at slette kalendere på din Mac, skal du kun slette dem i afsnittet På min Mac. Du må ikke slette kalendere i andre afsnit, f.eks. iCloud, Abonnementer, Andet eller andre kalendertjenester.

Følg disse trin for at slette kalendere på din Mac:

1. Lav en kopi af dine iCloud-kalenderdata.
  2. Gå til afsnittet På min Mac, og klik på den kalender, der skal slettes.
  3. Du kan slette kalenderen på to måder:
    • Vælg Rediger > Slet.
    • Højreklik, og vælg Slet.

Læs mere om, hvordan du fjerner dubletter af begivenheder i programmet Kalender.

Fjern dubletter af kalendere på din Windows-pc

Følg disse trin for at skjule eller slette dubletter af kalendere på din Windows-pc:

Sådan skjules kalendere på din Windows-pc

1. Åbn Outlook, og klik på Kalender. Hvis du ikke får vist listen over kalendere, skal du udvide panelet: Klik på den højre pileknap over knappen Navigationsrude (Outlook 2007), knappen Mapper (Outlook 2010) eller knappen Alle mapper (Outlook 2013 og nyere).
  2. Gå til venstre visning, og find Mine kalendere. I Microsoft Outlook vises dine lokale kalendere i Mine kalendere, der også kaldes Outlook DATA-fil. Dette afkrydsningsfelt er markeret som standard, så du har adgang til din lokale kalender.
  3. Sammenlign dine begivenheder i Mine kalendere med begivenhederne i dine iCloud-kalendere.
  4. Hvis dine kalendere i iCloud indeholder alle dine begivenheder, og kalenderne på din pc kun indeholder dubletter, skal du skjule kalenderne på din pc. Hvis du vil skjule en kalender, skal du fjerne markeringen af afkrydningsfeltet ved siden af kalenderen. Hvis nogle af begivenhederne på din pc ikke findes i iCloud, kan du prøve at importere dine begivenheder i iCloud manuelt. Åbn iCloud til Windows, fjern markeringen af afkrydsningsfeltet "E-mail, kontakter, kalendere og opgaver", og klik på Anvend. Marker afkrydsningsfeltet igen, og klik på Anvend.

Sådan slettes lokale kalendere på din Windows-pc

1. Lav en kopi af dine iCloud-kalenderdata.
  2. Gå til Mine kalendere på din pc: Højreklik på den kalender, der skal slettes, og vælg Slet kalender. Det er ikke muligt at slette standardkalenderen i Outlook, men det skulle være muligt at slette alle andre kalendere, som du har tilladelse til at slette.

Hvis der vises dubletter af Google-kalendere på din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis der vises dubletter af Google-kalenderdata i din iCloud-kalender, kan du skjule eller slette din Google-kalender.

Sådan skjules din Google-kalender

1. Åbn Kalender.
  2. Tryk på Kalendere nederst på skærmen.
  3. Find afsnittet Gmail.
  4. Tryk på Skjul alt for at skjule alle dine Gmail-kalendere. Eller tryk på en bestemt Gmail-kalender for at skjule den.

Sådan fjernes din Google-kalender

Gå til Indstillinger > Kalender > Konti, tryk på Gmail, og slå derefter Kalendere fra.

Hvis På min Mac-kalendere ikke vises i macOS

Følg disse trin for at få vist afsnittet På min Mac i programmet Kalender i macOS:

1. Åbn Kalender.
  2. Vælg enhver af kalenderne i afsnittet Andet, f.eks. Fødselsdage.
  3. Højreklik uden for den valgte indstilling, og vælg Ny kalender. Dette opretter en lokal kalender under afsnittet På min Mac.

Administrer mærkedage og fødselsdagskalendere

Du kan finde kalendere for mærkedage, fødselsdage og andre begivenheder i programmer i afsnittet Andet på listen over kalendere. Hvis du ikke vil se disse kalendere, kan du skjule dem.

Skjul mærkedage eller fødselsdagskalendere på din iOS-enhed eller Mac

Sådan skjules mærkedage i appen Kalender på din iOS-enhed:

1. Åbn appen Kalendere.
  2. Tryk på Kalendere nederst på skærmen.
  3. Rul ned til afsnittet Andet, og tryk på Mærkedagskalender eller Fødselsdage for at skjule den.

Sådan skjules Mærkedagskalender i appen Kalender på din Mac:

1. Åbn programmet Kalender.
  2. Gå til listen over kalendere i venstre side af vinduet, og find afsnittet Andet.
  3. Fjern markeringen af Mærkedagskalender eller Fødselsdage.

Administrer dubletter af fødselsdage på din iOS-enhed

Hvis der vises flere fødselsdagsbegivenheder for en kontakt, skal du kontrollere, om du har flere kontaktkort for den pågældende person. Åbn appen Kontakter, tryk på Søg øverst, og indtast derefter navnet på kontakten. Hvis der vises flere resultater for samme kontakt, skal du trykke på kontakten, tryk derefter på Rediger for at administrere, slette eller kombinere kontaktoplysningerne.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.