Føj en e-mailkonto til Mail på din Mac

Sådan indstiller du en e-mailkonto for første gang eller tilføjer endnu en e-mailkonto.

Tilføj en e-mailkonto

Hvis du ikke allerede har indstillet en e-mailkonto i Mail, bliver du muligvis bedt om at tilføje en, når du åbner appen. Hvis du ikke bliver bedt om det, eller du blot vil tilføje en anden konto, skal du følge disse trin:

1. På menulinjen i Mail skal du vælge Mail > Tilføj konto.
  2. Vælg din e-mailudbyder på listen, og klik derefter på Fortsæt.
  3. Nogle konti, f.eks. Google, beder dig muligvis om at klikke på Åbn browser for at afslutte godkendelsen i din webbrowser.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at angive kontooplysninger, f.eks. navn, e-mailadresse og adgangskode. Hvis du ikke er sikker på, hvilke oplysninger du skal angive, skal du kontakte din e-mailudbyder for at få hjælp.

Brug indbakken til alle konti

Indbakken samler meddelelserne for alle e-mailkonti, du har tilføjet. Hvis du har tilføjet mere end én konto, kan du klikke på infotrekanten ud for Indbakke i indholdsoversigten og derefter vælge en postkasse for kun at se meddelelserne til den pågældende konto.

Valgfrit: Slå andre kontofunktioner til

Hvis din konto inkluderer support til kontakter, kalendere, noter eller andre funktioner ud over e-mail, kan du slå disse funktioner til eller fra:

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Internetkonti.
  2. Vælg din konto i indholdsoversigten.
  3. Vælg de funktioner, du vil bruge med din konto.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.