Brug toner og ringetoner med din iPhone eller iPad

Læs mere om, hvordan du ændrer den lyd, der afspilles, når du modtager et opkald, en besked, en e-mail eller en anden notifikation på din iPhone eller iPad. Vælg mellem en bred vifte af indbyggede lyde, eller køb ringetoner.

Sådan skifter du ringetone

1. Gå til Indstillinger > Lyde & haptisk feedback.

2. Under Lyde og mønstre for haptisk feedback skal du trykke på den lyd, du vil ændre.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  3. Tryk på en ringetone eller advarselstone for at høre den, og indstil den som den nye lyd.

Indstil en ringetone eller beskedtone for en kontakt

1. Åbn appen Kontakter, og tryk på en persons navn.

2. Tryk på Rediger øverst til højre på personens kontaktkort.

3. Tryk på Ringetone eller Beskedtone, og vælg en ny lyd.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Køb ringetoner

Du kan bruge Tonebutik til at købe nye lyde. Disse køb er knyttet til dit Apple-id og din registrerede betalingsmetode. Gå til Indstillinger Lyde & haptisk feedback Ringetoner. Rul derefter til toppen og tryk på Tonebutik.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Dine købte toner og ringetoner vises øverst på listen over lyde.

Hvis du får en ny enhed, eller dine tidligere køb ikke vises, skal du trykke på Hent alle købte toner. Denne mulighed vises muligvis ikke, hvis du allerede har downloadet alle de toner, du har købt, eller hvis du ikke har købt nogen toner. Ikke alle tidligere købte toner kan gendownloades.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.