Visning og fjernelse af tilknyttede enheder i iTunes

I iTunes på en Mac eller pc kan du få vist en liste over enheder, der er tilknyttet dit Apple-id, og fjerne de enheder, du ikke længere ønsker tilknyttet.

Din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller Android-telefon knyttes automatisk til dit Apple-id og iTunes, når du bruger visse iTunes-funktioner. Når en enhed er blevet tilknyttet, kan du bruge den til at downloade og afspille musik, film og tv-udsendelser osv., som du tidligere har købt i iTunes Store. Du kan også slå Automatiske overførsler til på en tilknyttet enhed.

Ti enheder (højst fem computere) kan være knyttet til dit Apple-id og iTunes på samme tid.

Listen over tilknyttede enheder, som du kan få vist i iTunes, er ikke den samme som den liste over enheder, du er logget på med dit Apple-id i øjeblikket. Du kan tjekke listen over enheder for dit Apple-id på kontosiden for dit Apple-id for at se, hvor du er logget på.

Du behøver ikke at tilknytte dine enheder for at købe indhold eller downloade nye køb. Du kan fjerne en tilknyttet enhed, hvis:

• Du har nået grænsen for tilknytninger og vil tilføje en ny.
  • Du ikke kan downloade tidligere køb fra iTunes Store.
  • Du vil sælge eller forære en tilknyttet enhed væk.

Vis eller fjern tilknyttede enheder på en Mac eller pc

Klik på Vis min konto for at åbne iTunes automatisk og logge på siden Kontooplysninger fra din computer. Eller følg disse trin:

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
    Vis min konto i iTunes
  4. Indtast din adgangskode, og tryk derefter på Returtasten eller Enter på tastaturet, eller klik på Vis konto.
  5. Rul til afsnittet iTunes i netskyen, og klik derefter på Administrer enheder. Afsnittet vises ikke, hvis ingen af dine enheder er tilknyttet dit Apple-id.

Få vist dine tilknyttede enheder

Når du klikker på Administrer enheder, vises oplysningerne om alle dine tilknyttede enheder. Til højre for hver enhed vises datoen for tilknytningen til dit Apple-id. Du kan også se, hvor mange dage der er tilbage, inden du kan knytte enheden til et andet Apple-id.

Hvis der ikke vises en enhed, som du havde forventet at se på listen, skal du knytte den pågældende enhed til dit Apple-id. Tjek derefter listen igen for at være sikker på, at enheden vises i iTunes.

Fjern dine tilknyttede enheder

På siden Administrer enheder skal du klikke på Fjern til højre for den enhed, som du vil fjerne. Afhængigt af hvornår du knyttede enheden til dit Apple-id, skal du muligvis vente op til 90 dage, før du kan knytte enheden til et andet Apple-id.

Hvis du ikke kan klikke på Fjern, fordi knappen er nedtonet, er enheden, som du forsøger at fjerne, tilknyttet dit Apple-id. Log af iTunes Store på enheden, og prøv derefter at fjerne den igen.

Sådan fjernes tilknyttede enheder på en iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan ikke se en liste over dine tilknyttede enheder på en iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan dog fjerne en tilknyttet iOS-enhed ved hjælp af den enhed, som du vil fjerne.

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id.
  3. Tryk på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at indtaste din adgangskode.
  4. Rul til afsnittet iTunes i netskyen, og tryk derefter på Fjern denne enhed.

Om tilknytning og Android-telefoner

Du kan ikke få vist en liste over dine tilknyttede enheder eller fjerne en af dine tilknyttede enheder ved hjælp af en Android-telefon, men Android-telefoner tæller i forhold til grænsen på ti enheder.

Mere om tilknyttede enheder

Din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller Android-telefon knyttes automatisk til dit Apple-id og iTunes, når du:

Når du prøver at knytte et andet Apple-id til en enhed, der allerede er tilknyttet, får du muligvis vist beskeden "Denne enhed er forbundet med et andet Apple-id. Du kan ikke knytte denne enhed til et andet Apple-id i [antal] dage". Afhængigt af hvornår du knyttede enheden til dit Apple-id, skal du muligvis vente op til 90 dage, før du kan knytte enheden til et andet Apple-id.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.