Vis eller fjern tilknyttede enheder til køb

I Apple Music-appen på en Mac eller i iTunes til Windows kan du få vist en liste over de enheder, der er tilknyttet dit Apple-id til køb, og fjerne de enheder, du ikke længere ønsker tilknyttet.

Når du logger på din enhed med dit Apple-id og bruger enheden til at foretage køb eller abonnere på Apple-tjenester, bliver enheden tilknyttet din konto.

Du behøver ikke at tilknytte dine enheder for at købe indhold eller downloade nye køb. Du kan fjerne en tilknyttet enhed, hvis:

• Du har nået grænsen for tilknytninger og vil tilføje en ny.
  • Du kan ikke downloade køb fra App Store eller iTunes Store igen.
  • Du vil sælge eller forære en tilknyttet enhed væk.

Vis eller fjern tilknyttede enheder på en Mac eller pc

1. Åbn Apple Music-appen på Mac eller iTunes til Windows.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id.
  3. Rul til afsnittet iTunes i netskyen, og klik derefter på Administrer enheder. Der vises en liste over de enheder, der er tilknyttet din konto til køb. Afsnittet vises ikke, hvis ingen af dine enheder er tilknyttet dit Apple-id.
  4. Klik på Fjern til højre for en enhed, hvis du vil fjerne tilknytningen. Hvis du ikke kan fjerne en enhed, skal du muligvis logge ud af dit Apple-id på enheden eller vente i op til 90 dage, inden du kan knytte den til et andet Apple-id.

Fjern din tilknyttede iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn], og tryk derefter på iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id.
  3. Tryk på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  4. Rul til afsnittet iTunes i netskyen, og tryk derefter på Fjern denne enhed.

Mere om tilknyttede enheder

Du kan knytte ti enheder (højst fem computere) til dit Apple-id til køb på samme tid.

Når du prøver at tilknytte en anden enhed, der tidligere var tilknyttet, får du muligvis vist beskeden "Denne enhed er forbundet med et andet Apple-id. Du kan ikke knytte denne enhed til et andet Apple-id i [antal] dage". Afhængigt af hvornår du knyttede enheden til dit Apple-id, skal du muligvis vente op til 90 dage, før du kan knytte enheden til et andet Apple-id.

Denne liste over tilknyttede enheder er ikke den samme som den liste over enheder, du er logget på med dit Apple-id i øjeblikket. Du kan se, hvor du er logget på, på kontosiden for dit Apple-id.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.