Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk

Få hjælp til at oprette forbindelse til Wi-Fi på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Kontroller, om routeren er tændt, og om den er inden for rækkevidde

Hvis du er for langt væk fra Wi-Fi-routeren, kan den ikke modtage signalet, så sørg for, at du er inden for rækkevidde.

Kontroller, om Wi-Fi er slået til, og om netværket vises

Tryk på Indstillinger > Wi-Fi, og kontroller, at Wi-Fi er slået til. Tryk på Wi-Fi-netværkets navn for at oprette forbindelse. Et blåt flueben ud for et netværksnavn betyder, at der er oprettet forbindelse.

Hvis du får vist Forbind automatisk slået fra under navnet på dit Wi-Fi-netværk, skal du trykke på og slå Forbind automatisk til.

En iPhone, hvor skærmen Indstillinger > Wi-Fi vises. Der vises et blåt flueben ud for navnet på Wi-Fi-netværket.

Angiv Wi-Fi-adgangskoden, hvis du bliver bedt om det

Angiv adgangskoden til Wi-Fi-netværket, hvis du bliver bedt om det. Få hjælp, hvis du ikke kender din adgangskode.

Selvom du indtaster den korrekte adgangskode, kan du få vist beskeden "Kunne ikke oprette forbindelse til netværket" eller beskeden "Forkert adgangskode". Genstart alle dine enheder, og prøv at indtaste adgangskoden igen.

Kontroller, om der er problemer med Wi-Fi-netværket

Hvis iOS eller iPadOS registrerer en fejl på din Wi-Fi-forbindelse, vises der muligvis en Wi-Fi-anbefaling under navnet på det Wi-Fi-netværk, du er tilsluttet. Du kan f.eks. få vist advarslen "Ingen internetforbindelse". Tryk på Wi-Fi-netværk for at få flere oplysninger.

En iPhone, hvor skærmen Indstillinger > Wi-Fi vises. Der står

Kontroller kabler og forbindelser

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til netværket eller komme på internettet, skal du kontrollere, at routeren er tændt og tilsluttet modemmet.

Genstart

Prøv at genstarte din iOS- eller iPadOS-enhed. Se her, hvordan du genstarter din iPhoneiPad eller iPod touch.

Genstart derefter din router og dit kabel- eller DSL-modem. Du genstarter routeren eller modemmet ved at trække stikket ud og isætte det igen.

Hver gang du har genstartet en enhed, skal du kontrollere, om problemet er løst.

Kan du stadig ikke oprette forbindelse?

Nulstil dine netværksindstillinger. Hvis du bruger iOS eller iPadOS 15 eller nyere, skal du trykke på Indstillinger > Generelt > Overfør eller nulstil [Enhed] > Nulstil > Nulstil netværksindstillinger. Hvis du bruger iOS eller iPadOS 14 eller tidligere, skal du trykke på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Nulstil netværksindstillinger. Dette nulstiller også Wi-Fi-netværk og adgangskoder, mobilindstillinger og tidligere brugte VPN- og APN-indstillinger.

En iPhone, hvor skærmen Indstillinger > Generelt > Overfør eller Nulstil [Enhed] > Nulstil vises. Nulstil netværksindstillinger er valgt.

Få mere hjælp

• Hvis du har oprettet forbindelse til et Wi-Fi-netværk, men ikke kan komme på internettet, skal du prøve, om du kan bruge dit Wi-Fi-netværk fra andre enheder. Hvis du heller ikke kan komme på internettet med dine andre enheder, er tjenesten muligvis nede. Kontakt kabel- eller internetudbyderen for at få hjælp.
  • Prøv at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk et andet sted. Hvis enheden kan oprette forbindelse der, er der et problem med dit Wi-Fi-netværk. Hvis enheden slet ikke kan oprette forbindelse til noget Wi-Fi-netværk, skal du kontakte Apple.
  • Opdater Wi-Fi-routeren med den nyeste firmware, og kontroller, om routeren understøtter Apple-produktet. Du kan få flere oplysninger ved at kontakte routerproducenten.