Hvis din iPhone, iPad eller iPod touch ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk

Få hjælp til at oprette forbindelse til Wi-Fi på din iOS-enhed.

Kontroller, om routeren er tændt, og om den er inden for rækkevidde

Hvis du er for langt væk fra routeren, kan den ikke modtage signalet, så sørg for, at du er inden for rækkevidde.

Kontroller, om Wi-Fi er slået til, og om netværket vises

Tryk på Indstillinger > Wi-Fi, og kontroller, om Wi-Fi er slået til. Tryk på Wi-Fi-netværkets navn for at oprette forbindelse. Et blåt flueben ud for et netværksnavn betyder, at der er oprettet forbindelse. Få hjælp, hvis du ikke kan slå Wi-Fi til.

Angiv Wi-Fi-adgangskoden, hvis du bliver bedt om det

Angiv adgangskoden til Wi-Fi-netværket, hvis du bliver bedt om det. Få hjælp, hvis du ikke kender adgangskoden.

Selvom du indtaster den korrekte adgangskode, kan du få vist beskeden "Kunne ikke oprette forbindelse til netværket" eller beskeden "Forkert adgangskode". Genstart alle dine enheder, og prøv at indtaste adgangskoden igen.

Kontroller, om der er problemer med Wi-Fi-netværket

Hvis iOS registrerer en fejl på din Wi-Fi-forbindelse, vises der muligvis en Wi-Fi-anbefaling under navnet på det Wi-Fi-netværk, du er tilsluttet. Du kan f.eks. få vist advarslen "Ingen internetforbindelse". Tryk på Wi-Fi-netværk for at få flere oplysninger.

Kontroller kabler og forbindelser

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til netværket eller komme på internettet, skal du kontrollere, at routeren er tændt og tilsluttet modemmet.

Genstart

Prøv at genstarte din iOS-enhed, routeren og kabel- eller DSL-modemmet. Du genstarter routeren eller modemmet ved at trække stikket ud og isætte det igen.

Hver gang du har genstartet en enhed, skal du kontrollere, om problemet er løst.

Kan der stadig ikke oprettes forbindelse?

Nulstil netværksindstillingerne: Tryk på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Nulstil netværksindstillinger. Dette nulstiller også tidligere brugte Wi-Fi-netværk og de tilhørende adgangskoder, mobilindstillinger, VPN- og APN-indstillinger.

Få mere hjælp

• Hvis en anden person har indstillet netværket, skal du bede vedkommende om hjælp. Hvis du bruger et netværk i en virksomhed, på en skole, på et hotel, i en butik eller et andet sted med gratis Wi-Fi, skal du finde en medarbejder for at få hjælp.
  • Hvis du har oprettet forbindelse til et Wi-Fi-netværk, men ikke kan komme på internettet, skal du prøve, om du kan bruge dit Wi-Fi-netværk fra andre enheder. Hvis du heller ikke kan komme på internettet med dine andre enheder, er tjenesten muligvis nede. Kontakt kabel- eller internetudbyderen for at få hjælp.
  • Prøv at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk et andet sted. Hvis enheden kan oprette forbindelse der, er der et problem med dit Wi-Fi-netværk. Hvis enheden slet ikke kan oprette forbindelse til noget Wi-Fi-netværk, skal du kontakte Apple.
  • Opdater Wi-Fi-routeren med den nyeste firmware, og kontroller, om routeren understøtter Apple-produktet. Du kan få flere oplysninger ved at kontakte routerproducenten.