Ændring af adgangskodeindstillingerne for iTunes Store og App Store

Ændring af adgangskodeindstillingerne for iTunes Store, App Store og iBooks Store på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller dit Apple TV.

Du kan vælge mellem to adgangskodeindstillinger med betalingsapp og køb i app:

• Kræv altid: Når du køber indhold, bliver du altid bedt om at indtaste adgangskoden – også selvom du er logget ind med dit Apple-id.
  • Kræv efter 15 minutter: Når du køber indhold, bliver du kun bedt om at indtaste adgangskoden, hvis der er gået mere end 15 minutter, siden du sidst indtastede den.

Du kan slå adgangskodebeskyttelse fra for gratis emner på din iOS-enhed eller computer, hvis du ikke vil indtaste adgangskoden, når du downloader gratis sange eller apps, men du kan ikke slå adgangskodebeskyttelse helt fra for betalingsemner.

Apple TV kan du slå adgangskodebeskyttelsen fra for både gratis emner og betalingsemner.

Om adgangskodeindstillinger for Touch ID og Face ID

Hvis du har slået Touch ID eller Face ID til for iTunes Store-køb, bliver du ikke bedt om at angive adgangskodeindstillinger.

Touch ID eller Face ID tilsidesætter enhver angivet indstilling. Hvis du har en af dem slået til, bliver du bedt om at godkende alle overførsler. Hvis du prøver at angive indstillingerne manuelt, mens Touch ID eller Face ID er slået til, vises der en besked om, at Touch ID eller Face ID er slået til for Alle køb.

Hvis du slår Touch ID eller Face ID fra, bliver du bedt om at angive adgangskodeindstillinger næste gang, du køber indhold.

Læs mere om brug af Touch ID og brug af Face ID.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på Adgangskodeindstillinger. Hvis Touch ID eller Face ID er slået til for køb, vises denne menu ikke.
  3. Vælg den ønskede indstilling under Køb og Køb i app.
  4. Tryk på Kræv adgangskode under Gratis overførsler for at slå indstillingen til eller fra.
  5. Skriv din adgangskode, når du bliver bedt om det. Tryk på OK.

På din Mac eller pc i iTunes

1. Åbn iTunes. Sørg for, at du har installeret den nyeste version.
  2. Mac: Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg iTunes > Indstillinger.
    Windows: Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Indstillinger.
  3. Klik på fanen Butik.
  4. Vælg det ønskede beskyttelsesniveau i menuerne under Køb eller Gratis overførsler. Hvis Touch ID er slået til for køb, vises denne menu ikke.
  5. Skriv din adgangskode, når du bliver bedt om det. Klik derefter på OK.
  6. Klik igen på OK for at arkivere indstillingerne.

På dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation)

1. Gå til hjemmeskærmen, vælg Indstillinger > Konti > iTunes og App Store > Adgangskodeindstillinger.
  2. Vælg Kræv adgangskode.
  3. Vælg dit foretrukne beskyttelsesniveau.
  4. Når du har valgt dit foretrukne beskyttelsesniveau, skal du vælge Kræv adgangskode under Gratis overførsler for at slå indstillingen til eller fra. Hvis du indstiller Kræv adgangskode til Aldrig i trin 3, får du ikke vist muligheden for at slå indstillingen til.

På dit Apple TV (2. eller 3. generation)

1. Gå til hjemmeskærmen, vælg Indstillinger > iTunes Store > Log ind.
  2. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode.
  3. Når du klikker på Send, vises en skærm med teksten "Husk adgangskode?" Vælg dit foretrukne beskyttelsesniveau:
    • Vælg Ja, hvis dit Apple TV skal huske adgangskoden til køb, så længe du er logget ind med dit Apple-id.
    • Vælg Nej, hvis du vil indtaste din adgangskode, hver gang du køber indhold i iTunes Store.

Hvis du vil ændre dine adgangskodeindstillinger, skal du logge ud og derefter følge trinnene ovenfor for at logge ind igen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.