Time Machine med lokale snapshots

Med Time Machine kan du gendanne arkiver fra lokale snapshots af arkiverne på din Mac, selvom disken med dine Time Machine-sikkerhedskopier ikke er tilgængelig.

Disken med dine Time Machine-sikkerhedskopier er ikke altid tilgængelig. Derfor arkiverer Time Machine nogle sikkerhedskopier på din Mac. sDisse sikkerhedskopier kaldes lokale snapshots.

Sådan bruger du lokale snapshots

Hvis du starter Time Machine, mens disken med dine sikkerhedskopier ikke er tilgængelig, bruger Time Machine automatisk lokale snapshots til at hjælpe dig med at gendanne arkiver. Tilslut disken med dine sikkerhedskopier igen for at få adgang til endnu flere sikkerhedskopier.

Time Machine vindue

Hvordan lokale snapshots bruger opbevaringsplads

Du behøver ikke at bekymre dig over, hvor meget opbevaringsplads lokale snapshots bruger, fordi de bruger ikke plads, der skal bruges til download af arkiver, kopiering af arkiver eller installation af ny software.

Din Mac tæller pladsen, der bruges af snapshots, som ledig plads. Alligevel gemmer Time Machine kun snapshots på diske med masser af ledig plads, og den sletter automatisk snapshots, når de bliver forældede, eller pladsen skal bruges til andre ting.

Hvis du gerne vil slette lokale snapshots manuelt, skal du bare deaktivere Time Machine og give den et par minutter til automatisk at slette de lokale snapshots. Når du aktiverer Time Machine igen, husker den dine tidligere diske med sikkerhedskopier.

Hvor ofte lokale snapshots arkiveres

Time Machine arkiverer sådan rundt regnet en gang i timen et snapshot af din startdisk og opbevarer dette snapshot i 24 timer. Derudover opbevarer den et ekstra snapshot af din seneste Time Machine-sikkerhedskopi, indtil pladsen skal bruges til noget andet. Og i High Sierra og senere versioner arkiveres der et ekstra snapshot før installation af macOS-opdateringer.