Brug af Wallet på din iPhone eller iPod touch

Med Wallet kan du opbevare betalingskort, forudbetalte kort, kundekort, boardingpas, biografbilletter, kuponer, pointkort osv. samme sted.

Med Wallet kan du bruge kort på din iPhone til at tjekke ind før en flyafgang, finde og bruge tilbud, komme i biografen eller indløse værdikuponer. Kort kan indeholde praktiske oplysninger, f.eks. saldoen på dit kaffekort, udløbsdatoen for værdikuponer, dit pladsnummer til en koncert og meget mere.

Tilføj kort

Du kan føje kort til Wallet på mange forskellige måder:

• Med apps, der understøtter Wallet
  • Med Mail eller Beskeder
  • Via en webbrowser
  • Scanning af stregkode eller QR-kode
  • Deling via AirDrop
  • På din Mac
  • Tryk på en Wallet-meddelelse, som du har fået efter at have betalt med Apple Pay i en tilmeldt butik

Hvis muligheden for at føje kort, billetter eller andre tjenester til Wallet ikke vises, skal du kontakte butikken for at finde ud af, om Wallet-kort understøttes.

Sådan indstiller du Apple Pay

Med iPhone 6 og iPhone 6 Plus eller nyere,1 kan du også føje kreditkort, debetkort og forudbetalte kort til Wallet for at betale for køb med Apple Pay.

I Japan kan du også føje Suica-kort til Apple Pay.

I USA kan du sende og modtage penge til og fra venner og familie med Apple Pay og bruge Apple Pay Cash.2

Læs mere om indstilling af Apple Pay.

Brug dine kort

Nogle kort vises automatisk på det relevante tidspunkt eller sted, fordi de indeholder tids- eller lokalitetsbaserede oplysninger. Eksempel: Dit boardingkort vises, når du ankommer til lufthavnen. Skub for at låse enheden op og scanne kortet.

Med iOS 9 og en iPhone 6 eller nyere,1 er der to hurtige måder at bruge et kort på:

• Hvis du har et kreditkort, et debetkort, et forudbetalt kort, et kundekort i Wallet eller et pointkort, der understøtter Apple Pay, kan du åbne Wallet ved at dobbeltklikke på knappen Hjem eller på sideknappen på iPhone X.
  • Hvis du har slået Automatisk valg til for et pointkort, et kundekort eller en billet, kan du bruge disse ved at holde din iPhone tæt på en kontaktløs læser, mens du holder en finger på Touch ID, eller du kan bruge Face ID på iPhone X.

Følg disse trin for at få vist automatiske meddelelser om f.eks. opdaterede flyafgange eller værdikuponer og udsalg i nærtliggende butikker:

1. Tryk på Indstillinger > Meddelelsescenter > Wallet.
  2. Slå advarsels- eller bannermeddelelser til.

Skift kortindstillinger

Tryk på et kort, og tryk derefter på infosymbolet på kortet for at få vist indstillinger og flere oplysninger. På infoskærmen kan du gøre følgende:

• Slet et kort.
  • Del et kort. Vær opmærksom på, at det ikke er alle kort, der kan bruges.
  • Opdater et kort ved at trække det nedad.
  • Åbn eller installer den app, der er tilknyttet kortet.
  • Slå automatiske opdateringer til eller fra.
  • Slå Foreslå på låst skærm til eller fra.
  • Slå Automatisk valg til eller fra for kontaktløse kort.

Infoskærmen kan også vise andre praktiske oplysninger om kortet, f.eks. butikkens kontaktoplysninger.

Rediger kort

Med iOS 11 kan du hurtigt fjerne kort:

1. Rul ned, og tryk på Rediger kort.
  2. Tryk på  ud for de kort, du vil slette.
  3. Tryk på Slet eller Slet alle for at bekræfte.

Hvis du vil ændre rækkefølgen af dine kort, skal du trykke og holde på et kort og derefter trække det til en ny placering. Ændringen opdateres på alle dine enheder.

Hvis du vil gøre et kort til standard i Apple Pay, skal du trække kortet til førstepladsen for dine kreditkort, debetkort og forudbetalte kort i Wallet.

Brug iTunes Pass

Du kan indsætte penge på din Apple-id-konto, så du kan foretage hurtige køb i iTunes Store, App Store og iBooks Store uden at skulle have fat i et fysisk kort.

Du kan føje iTunes Pass til Wallet ved at gå til App Store > Indløs > Kom godt i gang med iTunes Pass. Derefter kan du sætte penge ind på dit iTunes Pass. I de fleste lande og områder kan du også sætte penge ind på dit iTunes Pass i Apple Store-butikker.

Få hjælp

Hvis kortet mod forventning ikke vises på låseskærmen, kan du åbne Wallet og vælge kortet for at scanne det. Der kan være forskellige grunde til, at et kort ikke vises:

• Lokalitetstjenester er slået fra.
  • Funktionen Foreslå på låseskærm er slået fra for det pågældende kort.
  • Butikken understøtter ikke denne funktion.

1. Du skal bruge en iPhone X, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus for at foretage køb i butikker i Japan med Apple Pay. Alternativt kan du bruge en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus købt i Japan. Læs om, hvordan du kan se, om din enhed er købt i Japan.

2. Afsendelse og modtagelse af penge med Apple Pay og Apple Pay Cash-kortet er tjenester, der leveres af Green Dot Bank, som er medlem af FDIC. Læs mere om vilkår og betingelser.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.