Airport-værktøj meddeler, at dit Apple-id eller adgangskoden er forkert, når du har slået totrinsbekræftelse til

Der kan blive vist følgende meddelelse i AirPort-værktøj, hvis du har slået totrinsbekræftelse til for dit Apple-id, og du bruger AirPort-værktøj til at indstille Tilbage til min Mac på din AirPort-base:

"Apple-id eller adgangskode er forkert eller kunne ikke godkendes. Skriv det rigtige Apple-id og den rigtige adgangskode, og prøv igen."

Det sker, selv om du har indtastet korrekt Apple-id og adgangskode.

1. Luk AirPort-værktøj, hvis programmet er åbent.
  2. Klik på Apple-menuen (), og vælg Systemindstillinger. Klik derefter på iCloud.
  3. Log på iCloud med dit Apple-id og adgangskoden.
  4. Når du er logget på din iCloud-konto, skulle du kunne åbne AirPort-værktøj og indstille Tilbage til min Mac.