GarageBand '11 (v6.0.5): Grundlæggende indhold er ikke tilgængeligt

Hvis GarageBand '11 (v6.0.5) er installeret efter GarageBand til Mac (v10.x), er det grundlæggende indhold til GarageBand muligvis ikke tilgængeligt.

Fjern GarageBand til Mac, installer GarageBand '11 (v6.0.5), og geninstaller derefter GarageBand til Mac:

1. Flyt GarageBand til Mac (v10.x) fra mappen Programmer til papirkurven. Du bliver muligvis bedt om at angive en administratoradgangskode.

2. Fra det øverste niveau på din harddisk skal du åbne mappen Bibliotek og derefter åbne mappen Application Support. Træk mappen GarageBand til papirkurven. Du bliver muligvis bedt om at angive en administratoradgangskode.

3. Du bliver nødt til at tømme papirkurven, men sørg først for, at du ikke har noget andet i papirkurven, som du vil beholde. Fjern alle emner, du vil beholde, og tøm derefter papirkurven (vælg Finder > Tøm papirkurven).

4. Åbn Mac App Store, og sørg for, at du er logget ind på Mac App Store med det Apple-id, du brugte til at købe GarageBand '11 (v6.0.5). Dette trin er passende, selvom du oprindeligt installerede GarageBand fra en disk.

5. Klik på Køb på Mac App Store-værktøjslinjen, og se derefter efter GarageBand '11 (v6.0.5) på listen over købte apps. Hvis du ikke kan se den på listen, skal du sørge for, at den ikke er skjult.

6. Klik på Installer for at downloade og installere GarageBand '11 (v6.0.5).

7. Når installationen er fuldført, skal du åbne GarageBand og tillade download og installation af det grundlæggende indhold. Du bliver muligvis bedt om at angive en administratoradgangskode.

8. Afslut GarageBand, og vend derefter tilbage til Mac App Store, og sørg for, at du er logget ind med det Apple-id, du brugte til at købe GarageBand til Mac (v10.x).

9. Klik på Køb på Mac App Store-værktøjslinjen, og se så efter GarageBand (uden et versionsnummer) på listen over købte apps. Hvis du ikke kan se den på listen, skal du sørge for, at den ikke er skjult.

10. Klik på Installer for at downloade og installere GarageBand til Mac (v10.x). GarageBand '11 (v6.0.5) vil blive flyttet til en mappe ved navn GarageBand '11 (v6.0.5) i mappen Programmer.

11. Hvis du tidligere har købt yderligere indhold til GarageBand, skal du åbne GarageBand og vælge Gendan køb fra GarageBand-menuen.