GarageBand '11 (v6.0.5): Grundlæggende funktioner kan ikke bruges

Hvis GarageBand '11 (v6.0.5) er installeret efter GarageBand til Mac (v10.x), kan de grundlæggende funktioner i GarageBand muligvis ikke bruges.

Fjern GarageBand til Mac, installer GarageBand '11 (v6.0.5), og installer GarageBand til Mac igen:

1. Flyt GarageBand til Mac (v10.x) fra mappen Programmer til papirkurven. Du bliver muligvis bedt om at indtaste en administratoradgangskode.
  2. Åbn mappen Bibliotek på harddiskens øverste niveau, og åbn mappen Application Support. Træk GarageBand-mappen til papirkurven. Du bliver muligvis bedt om at indtaste en administratoradgangskode.
  3. Du skal tømme papirkurven, men først skal du sikre dig, at der ikke er andet i papirkurven, som du vil beholde. Fjern eventuelle emner, som du vil beholde, og tøm papirkurven (vælg Finder > Tøm papirkurv).
  4. Åbn Mac App Store: Du skal logge på med det Apple-id, du brugte til at købe GarageBand '11 (v6.0.5). Det skal du gøre, selv om du oprindeligt installerede GarageBand via en disk.
  5. Klik på Købt på Mac App Store-værktøjslinjen, og se efter GarageBand '11 (v6.0.5) på listen med købte apps. Hvis appen ikke er med på listen, skal du kontrollere, om den er skjult.
  6. Klik på Installer for at hente og installere GarageBand '11 (v6.0.5).
  7. Når installeringen er færdig, skal du åbne GarageBand og vente på, at det grundlæggende indhold hentes og installeres. Du bliver muligvis bedt om at indtaste en administratoradgangskode.
  8. Afslut GarageBand, og vend tilbage til Mac App Store. Du skal logge på med det Apple-id, du brugte til at købe GarageBand til Mac (v10.x).
  9. Klik på Købt på Mac App Store-værktøjslinjen, og se efter GarageBand (uden et versionsnummer) på listen med købte apps. Hvis appen ikke er med på listen, skal du kontrollere, om den er skjult.
  10. Klik på Installer for at hente og installere GarageBand til Mac (v10.x). GarageBand '11 (v6.0.5) flyttes til mappen GarageBand '11 (v6.0.5) i mappen Programmer.
  11. Hvis du tidligere har købt ekstra indhold til GarageBand, skal du åbne GarageBand og vælge Gendan køb på GarageBand-menuen.