Brug af længere overgange i iMovie til Mac

Hvis du vil forlænge overgangen mellem to klip, kan du være nødt til at forkorte et eller begge klip

I iMovie kan du tilføje effekter som f.eks. udtoning og opløsning for at overblænde overgangen mellem to klip. Du kan også ændre længden af overgangen, når du har tilføjet den.

Når du gør en overgang længere, bruger iMovie ekstra, ubrugte dele af hvert klip til at oprette overgangen. Hvis der ikke er nok ubrugte dele af klippet, vises der en meddelelse, og du vil ikke være i stand til at forlænge overgangen. Hvis du vil gøre overgangen længere, skal du forkorte klippene på begge sider af overgangen.

Sådan ændres længden af en overgang

1. Dobbeltklik på en overgang på tidslinjen.
  2. Indtast en ny varighed.
  3. Klik på Anvend. Klik på Anvend på alle for at ændre længden af alle overgange.

Hvis iMovie ikke vil lade dig forlænge overgangen mellem to klip, skal du forkorte et eller begge klip.

Sådan gøres klippene kortere for at forlænge en overgang

1. Træk slutningen af det førte klip mod venstre på tidslinjen.
  2. Træk begyndelsen af det andet klip mod højre.
  3. Dobbeltklik på overgangen, indtast varigheden, og klik derefter på Anvend. Hvis du stadig ikke kan forlænge overgangen, skal du gøre klippene kortere, indtil du kan indtaste den ønskede varighed.