Mac'er med Fusion Drive: Sådan finder du BOOTCAMP-partitionen i Windows Installer

Efter at have kørt Boot Camp-assistent, partitioneret Fusion Drive og startet op i Windows Installer, kan du muligvis ikke finde BOOTCAMP-partitionen på listen over tilgængelige partitioner til at installere Windows på.

For at finde BOOTCAMP-partitionen skal du bruge rullepanelet til højre og rulle ned for at få BOOTCAMP-partitionen til at blive vist på listen. Vælg det, og klik på Næste for at fortsætte til næste trin i Windows-installationsprocessen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.