Mac-computere med Fusion Drive: Sådan finder du BOOTCAMP-partitionen i Windows-installationsprogrammet

Når du har kørt Boot Camp-assistenten og har partitioneret Fusion Drive, efter at computeren er startet med Windows-installationsprogrammet, kan du muligvis ikke finde BOOTCAMP-partitionen på listen med tilgængelige partitioner, som Windows skal installeres på.

Du kan finde BOOTCAMP-partitionen ved at bruge rullepanelet til højre og rulle ned, så BOOTCAMP-partitionen kan ses på listen. Vælg partitionen, og klik på Næste for at fortsætte til næste trin i Windows-installationsprocessen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.