Hvis lyden mangler eller er forvrænget fra højttaleren på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du har svært ved at høre en persons stemme tydeligt, hvis lyden er forvrænget eller skrattende, eller hvis du har problemer med lydkvaliteten.

Følg disse trin

1. Slå Lydløs fra:

• Hvis din enhed har en Ring/Lydløs-kontakt, skal du trykke den fremad – mod enhedens skærm – så den orange farve ikke er synlig. Hvis du bruger en iPhone med knappen Handling eller en iPad, kan du også skubbe ned fra øverste højre hjørne for at åbne Kontrolcenter og sørge for, at Lydløs er slået fra. Læs om, hvordan du får adgang til Kontrolcenter på din iPhone eller din iPad.

Ring/Lydløs-kontakt på iPhone
    • Hvis din iPhone har knappen Handling, og den er indstillet til Lydløs, skal du trykke på den. Du kan også ændre den funktion, som knappen Handling styrer.

2. Åbn Indstillinger > Fokus > Forstyr ikke, og kontroller, at Forstyr ikke er slået fra.

Kontakt Apple-support

Hvis du har kontrolleret lydindstillingerne, og din enhed stadig har lydproblemer, kan du kontakte Apple-support for at undersøge dine servicemuligheder.

Hvis du vil prøve flere trin på egen hånd

Hvis du foretrækker det, er her nogle flere trin, du kan prøve på egen hånd. Du er muligvis stadig nødt til at kontakte Apple-support for at undersøge dine servicemuligheder efter at have fulgt disse trin.

1. Fjern alle skærmbeskyttere, beskyttelsesfilm og covers fra din enhed.

2. Kontroller, om højttaleråbningen er blokeret eller snavset. Kun iPhone: Sørg for, at modtageren ikke er blokeret eller snavset.

3. Rengør højttaleren eller modtageren efter behov med en lille børste med bløde hår. Det er vigtigt, at børsten er ren og tør.

4. Gå til Indstillinger > Lyde (eller Indstillinger > Lyde og haptisk feedback), og træk mærket Ringetoner og advarsler frem og tilbage et par gange. Hvis du ikke hører nogen lyd, eller hvis højttalerknappen på mærket Ringetoner og advarsler er nedtonet, skal din højttaler muligvis til reparation.

5. Hvis du kan høre lyd, kan du forsøge at foretage et opkald med din iPhone og slå medhørsfunktionen til. På iPad eller iPod touch kan du foretage et FaceTime-opkald. Hvis du stadig ikke kan høre noget, eller hvis du hører statisk støj eller skrattende lyd, kan problemet skyldes netværket eller modtageforholdene. Prøv at ringe igen senere eller fra et andet sted.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.