Manglende eller forvrænget lyd fra højttaleren på din iPhone, iPad eller iPod touch

Få hjælp til højttaleren på din iOS-enhed.

Inden du følger disse trin, skal du se, om din højttaler fungerer: I Indstillinger > Lyde (eller Indstillinger > Lyde & haptisk feedback ) skal du trække mærket Ringetoner og advarsler op eller ned nogle få gange.

• Hvis du ikke hører en lyd, skal din højttaler muligvis til service. Kontakt Apple-support.
  • Hvis du hører lyd, skal du følge nedenstående trin og tjekke lyden efter hvert trin.

Kontroller lydindstillingerne

Hvis din enhed har en Ring/Lydløs-kontakt, skal du trykke den fremad (mod enhedens skærm), så den orange farve ikke er synlig.

Ring/Lydløs-kontakt på iPhone

Åbn Indstillinger > Forstyr ikke, og tjek, at Forstyr ikke er slået fra. Hvis du bruger en iPad, kan du også skubbe nedad fra øverst til højre på skærmen for at se Kontrolcenter og sørge for, at knappen Forstyr ikke ikke er slået til.

Tjek lyden med en app

Åbn en app, der indeholder musik eller lydeffekter, og tilpas lydstyrken med lydstyrkeknapperne eller mærket i Kontrolcenter.

Slut hovedtelefoner til din enhed

Hvis du kan høre lyd gennem hovedtelefonerne, men ikke gennem enhedens højttalere, skal du tage hovedtelefonerne ud af stikket og fjerne støv eller snavs fra headsetporten på enheden.

Slå Bluetooth fra

For at sikre at din enhed ikke sender lyden til Bluetooth-tilbehør, skal du gå til Indstillinger > Bluetooth og slå Bluetooth fra.

Genstart enheden

Sluk enheden, og tænd den igen. Kontroller lyden igen. Hvis der stadig ikke høres lyd, skal du kontakte Apple-support.

Læs mere

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din iPhone fryser fast i hovedtelefontilstand.