Hjælp til iCloud-nøglering

Har kan du læse om, hvad du kan gøre, hvis du har brug for hjælp til iCloud-nøglering.

Se siden Systemstatus for at læse mere om driftsafbrydelser. Kontroller derefter, om iCloud-nøglering er tilgængelig i dit land eller område. Har du brug for hjælp? Vælg dit problem på listen, og få at vide, hvad du skal gøre.

Sådan gør du, hvis du ikke har modtaget en godkendelseskode via sms

1. Kontroller, at din telefon har et kraftigt signal fra mobilnetværket.
  2. Kontroller, om telefonnummeret kan modtage sms. Du kan f.eks. bede en anden om at sende en sms til dig.
  3. Kontroller, om det korrekte telefonnummer er knyttet til din konto. Sådan gør du:
    • iPhone, iPad eller iPod touch:
      • iOS 10.3 og nyere: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Nøglering > Avanceret, og kontroller, at telefonnummeret under Godkendelsesnummer er korrekt.
      • iOS 10.2 og tidligere: Tryk på Indstillinger > iCloud > Nøglering > Avanceret, og kontroller, at telefonnummeret under Godkendelsesnummer er korrekt.
    • På Mac: Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger. Klik på iCloud, og klik på Indstillinger ud for Nøglering. (OS X Mavericks og tidligere versioner: Klik på iCloud, og klik på Kontooplysninger). Kontroller, om telefonnummeret under Godkendelsesnummer er korrekt.

Kan du ikke få adgang til en enhed, som iCloud-nøglering er slået til på? Kontakt Apple-support, og bekræft din identitet for at få hjælp til at indstille iCloud-nøglering.

Sådan gør du, hvis din landekode ikke vises under punktet med sms-bekræftelse, når du forsøger at indstille iCloud-nøglering

Se listen med de lande og områder, som understøtter sms til iCloud-nøglering. Følg derefter vejledningen til indstilling af iCloud-nøglering uden et telefonnummer, der kan modtage sms.

iCloud-nøglering kan ikke indstilles på en ny enhed

Sørg for, at din nye enhed har den nyeste version af iOS og den nyeste version af macOS. Kontroller derefter, at enheden har en god forbindelse til mobilnetværket.

Sådan gør du, hvis iCloud-nøglering kan ikke synkroniseres med andre enheder

Kontroller, om enheden har adgang til et Wi-Fi-netværk eller mobilnetværk. Hvis forbindelsen virker god, kan du prøve følgende:

1. Slå iCloud-nøglering fra på alle enheder.
  2. Slå iCloud-nøglering til på den enhed, der har de mest opdaterede nøgleringsemner.
  3. Slå iCloud-nøglering til på dine andre enheder. De bliver opdateret med din nye iCloud-nøglering.

Sådan gør du, hvis du ikke kan se adgangskoderne lagret i iCloud-nøglering

På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 11 eller nyere:

1. Tryk på Indstillinger > Konti & adgangskoder > Koder til apps og websteder.
  2. Brug Touch ID, når du bliver bedt om det.
  3. Tryk på et websted for at få adgangskoden vist.

På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller ældre:

1. Tryk på Indstillinger > Safari > Adgangskoder.
  2. Brug Touch ID, eller skriv din kode til enheden.
  3. Tryk på et websted for at få adgangskoden vist.

På din Mac med OS X Mavericks 10.9 eller nyere:

1. Vælg Safari > Indstillinger, og klik på Adgangskoder.
  2. Vælg et websted for at få vist adgangskoden.
  3. Vælg Vis adgangskoder for valgte websteder nederst i vinduet.
  4. Indtast adgangskoden til din Mac.

Sådan gør du, hvis iCloud-nøglering er slået til, men Safari ikke vil arkivere eller automatisk udfylde konto- eller kreditkortoplysninger

Hvis Safari ikke automatisk udfylder dine kontonavne, adgangskoder eller kreditkort og til start ikke spørger, om de skal arkiveres, skal du kontrollere indstillingerne til Auto-udfyld og Privat browser på enheden.

På iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 9 eller nyere:

1. Tryk på Indstillinger > Safari > Auto-udfyld.
  2. Kontroller, at Navne og Adgangskoder er slået til for kontonavne og adgangskoder. Kontroller, at Kreditkort er slået til for kreditkortoplysninger*.
  3. Åbn Safari. Hvis navigationslinjen i Safari er sort eller mørk i stedet for hvid eller lysegrå, skal du slå Privat browser fra. Safari arkiverer ikke kontonavne og adgangskoder, når Privat browser er slået til.

På Mac med OS X Mavericks 10.9 eller nyere:

1. Vælg Safari > Indstillinger, og klik på Auto-udfyld.
  2. Kontroller, at du har valgt "Brugernavne og adgangskoder" for kontonavne og adgangskoder. Kontroller, at du har valgt "Kreditkort" for kreditkortoplysninger*.
  3. Undersøg, om Privat browser er slået til i Yosemite eller Mavericks. Safari arkiverer ikke kontonavne og adgangskoder, når Privat browser er slået til.

Har du stadig brug for hjælp til automatisk udfyldning af dine kreditkortoplysninger?

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på kreditkortfeltet i Safari, og tryk derefter på indstillingen "Autoudfyld kreditkort" over tastaturet.
  • På Mac: Klik på kreditkortfeltet i Safari for at se den besked, hvor du bliver bedt om at vælge det kreditkort i iCloud-nøglering, som du vil bruge.

* Indtast altid kortets sikkerhedskode manuelt. iCloud-nøglering arkiverer ikke sikkerhedskoder til kreditkort.

Sådan gør du, hvis Safari ikke kan arkivere adgangskoden til et af de websteder, du bruger

Nogle websteder anmoder om, at adgangskoder ikke arkiveres. Safari arkiverer ikke og udfylder ikke automatisk kontonavne og adgangskoder på disse websteder.

Sådan gør du, hvis du har glemt din iCloud-sikkerhedskode

Hvis du har slået tofaktorgodkendelse til, behøver du ikke en iCloud-sikkerhedskode. Du kontrollerer, om tofaktorgodkendelse er slået til, ved at trykke på Indstillinger > [dit navn] > Adgangskode og sikkerhed på din iOS-enhed. På din Mac vælger du Apple-menuen > Systemindstillinger > iCloud > Kontooplysninger.

Hvis du ikke har slået tofaktorgodkendelse til, skal du nulstille sikkerhedskoden til iCloud-nøglering eller oprette en ny sikkerhedskode.

Hvis du kan få adgang på en af dine enheder, som iCloud-nøglering er slået til på

Du kan nulstille sikkerhedskoden for iCloud-nøglering på den enhed, hvor iCloud-nøglering er slået til.

På iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller nyere:

1. Hvis du har iOS 10.3 eller en tidligere version, skal du trykke på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Nøglering > Avanceret. iOS 10.2 og eller en tidligere version: Tryk på Indstillinger > iCloud > Nøglering > Avanceret.
  2. Tryk på Skift sikkerhedskode.
  3. Indtast adgangskoden til dit Apple-id.
  4. Indtast en ny iCloud-sikkerhedskode.

På Mac:

1. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger. Klik på iCloud, og klik på Indstillinger. OS X Mavericks og ældre versioner: Klik på iCloud, og klik derefter på Kontooplysninger.
  2. Klik på Skift sikkerhedskode for at indstille en ny iCloud-sikkerhedskode.

Hvis du ikke kan få adgang på en af dine enheder, som iCloud-nøglering er slået til på

Du kan ikke nulstille sikkerhedskoden, hvis du ikke har adgang til en af dine enheder, hvor iCloud-nøglering er slået til. Du kan i stedet nulstille iCloud-nøglering og oprette en ny sikkerhedskode til iCloud.

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Hvis du har iOS 10.3 eller nyere, skal du trykke på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Nøglering > Avanceret.  iOS 10.2 og tidligere versioner: Tryk på Indstillinger > iCloud > Nøglering > Avanceret.
  2. Tryk på Godkend med sikkerhedskode.
  3. Når du bliver bedt om at indtaste iCloud-sikkerhedskoden, skal du trykke på "Glemt kode?".
  4. Tryk på Nulstil iCloud-nøglering for at erstatte din iCloud-nøglering i netskyen med emnerne i iCloud-nøgleringen på din enhed.
  5. Tryk på Nulstil for at bekræfte. Du bliver herefter bedt om at oprette en ny iCloud-sikkerhedskode.

På Mac:

1. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger. Klik på iCloud, og vælg Nøglering.
  2. Når du bliver bedt om at indtaste iCloud-sikkerhedskoden, skal du klikke på "Glemt kode?".
  3. Tryk på Nulstil nøglering for at erstatte din iCloud-nøglering i netskyen med emnerne i iCloud-nøgleringen på din Mac.
  4. Klik på Nulstil for at bekræfte.
  5. Slå Nøglering til igen. Du bliver herefter bedt om at oprette en ny iCloud-sikkerhedskode.

Sådan gør du, hvis der vises en advarsel om, at iCloud-sikkerhedskoden blev indtastet forkert for mange gange

Sådan gør du, hvis du ikke kan se emnerne i din iCloud-nøglering

Der kan være flere grunde til, at du ikke kan finde oplysningerne om din iCloud-nøglering:

• Har du gendannet fra en iCloud-sikkerhedskopi og så opdaget, at du mangler emner i iCloud-nøgleringen? Emner i iCloud-nøgleringen er ikke en del af iCloud-sikkerhedskopiering, da de allerede ligger i netskyen. Du kan finde emnerne i din iCloud-nøglering i iOS 10.3 eller nyere ved at trykke på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Nøglering og slå iCloud-nøglering til. iOS 10.2 og tidligere versioner: Tryk på Indstillinger > iCloud > Nøglering, og slå iCloud-nøglering til.
  • Har du slået iCloud-nøglering fra på alle dine enheder? Hvis du har gjort det, er iCloud-nøglering fjernet fra netskyen. Hvis du vælger at slette emnerne i nøgleringen på dine enheder, når du slår iCloud-nøglering fra, fjernes din iCloud-nøglering også fra disse enheder. Du skal indstille iCloud-nøglering og tilføje elementer igen. (Hvis du slår iCloud-nøglering fra på alle dine enheder og vælger at slette din iCloud-nøglering lokalt på alle dine enheder, kan Apple ikke gendanne din iCloud-nøglering).
  • Har du brugt Hovednøglering på din Mac til at nulstille nøgleringen? Hvis du har gjort det, har macOS slettet emnerne i din iCloud-nøglering. Prøv at indstille iCloud-nøglering igen. Hvis du skal nulstille din Mac-nøglering igen, skal du slå iCloud-nøglering midlertidigt fra i iCloud-indstillingerne, inden du nulstiller din nøglering i macOS.

Sådan gør du, hvis du bliver bedt om at bekræfte iCloud-nøglering, men du ikke har indstillet den på din telefon

Hvis du får en besked med en bekræftelseskode til iCloud-nøglering, men du ikke har indstillet den på din enhed, skal du kontakte Apple-support for at få hjælp.