Hvis iCloud-nøglering ikke kan slås til eller synkroniseres

Her kan du læse, hvad du skal gøre, hvis du har brug for hjælp til iCloud-nøglering.

Kontroller siden Systemstatus for driftsafbrydelser

Hvis der ikke er et problem med systemstatussen, kan du prøve disse trin:

Hvis du ikke kan se indholdet af din iCloud-nøglering

Der er flere grunde til, at du måske ikke kan finde oplysningerne til din iCloud-nøglering.

Har du gendannet fra en iCloud-sikkerhedskopi og opdaget, at der mangler indhold i iCloud-nøgleringen?

Indholdet i iCloud-nøgleringen er ikke en del af iCloud-sikkerhedskopien, da indholdet allerede ligger i netskyen. Sådan ser du, om iCloud-nøgleringen er slået til:

• På iPhone eller iPad: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Adgangskoder og nøglering.

• På Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, klik på dit navn (eller Apple-id), og klik derefter på iCloud. Sørg for, at Adgangskode og nøglering (eller Nøglering) er slået til.

Har du slået iCloud-nøglering fra på alle dine enheder?

Hvis ja, er iCloud-nøglering fjernet fra netskyen. Hvis du vælger at slette indholdet i nøgleringen på dine enheder, når du slår iCloud-nøglering fra, fjernes din iCloud-nøglering også fra de pågældende enheder. Du skal indstille iCloud-nøglering og tilføje indholdet igen.

Hvis du slår iCloud-nøglering fra på alle dine enheder og vælger at slette din iCloud-nøglering lokalt på alle dine enheder, sletter dette også data om nøgleringen fra iCloud-serverne.

Har du brugt Hovednøglering på din Mac til at nulstille din iCloud-nøglering?

Hvis ja, har macOS slettet indholdet i din iCloud-nøglering. Prøv at indstille iCloud-nøglering igen. Hvis du skal nulstille din Mac-nøglering igen, skal du slå iCloud-nøglering midlertidigt fra i iCloud-indstillingerne, inden du nulstiller din nøglering i macOS.

Sådan gør du, hvis iCloud-nøglering er slået til, men Safari ikke vil gemme eller automatisk udfylde konto- eller kreditkortoplysninger

Hvis Safari ikke automatisk udfylder dine kontonavne, adgangskoder, loginnøgler eller kreditkort eller slet ikke spørger, om de skal arkiveres, skal du kontrollere, at du har den nyeste version af iOS, iPad OS eller macOS på dine enheder.

Hvis problemet fortsætter, skal du følge disse trin for at kontrollere indstillingerne for Autoudfyld og Privat browser på din enhed.

På din iPhone eller iPad

• For kontonavne og adgangskoder: Gå til Indstillinger > Adgangskoder > Indstillinger for adgangskode. Kontroller derefter, at Autoudfyld adgangskoder er slået til.

• For betalingskortoplysninger: Gå til Indstillinger > Safari > Autoudfyld. Kontroller, at Kreditkort er slået til.

• Slå Privat browser fra: Åbn Safari. Hvis navigationslinjen i Safari er sort eller mørk i stedet for hvid eller lysegrå, skal du slå Privat browser fra. Safari gemmer ikke kontonavne og adgangskoder, når Privat browser er slået til.

Har du stadig brug for hjælp til automatisk udfyldning af dine betalingskortoplysninger? I Safari skal du trykke på kreditkortfeltet og derefter trykke på indstillingen "Autoudfyld kreditkort" over tastaturet.

På Mac med OS X Mavericks eller nyere

1. Vælg Safari > Indstillinger, og klik derefter på Autoudfyld.

2. Sørg for, at Brugernavne og adgangskoder er valgt. For kreditkortoplysninger skal du sørge for, at Kreditkort er valgt.

3. Kontroller, om du har slået Privat browser til. Safari gemmer ikke kontonavne og adgangskoder, når Privat browser er slået til.

Har du stadig brug for hjælp til automatisk udfyldning af dine betalingskortoplysninger? I Safari skal du klikke i feltet til betalingskortoplysninger for at få vist en besked, der beder dig vælge det betalingskort i din iCloud-nøglering, som du vil bruge.

Sådan gør du, hvis Safari ikke kan gemme adgangskoden til et af de websteder, du bruger

Nogle websteder anmoder om, at adgangskoder ikke arkiveres. Safari gemmer ikke og udfylder ikke automatisk kontonavne, adgangskoder og loginnøgler på disse websteder.