Hvis iCloud-nøglering ikke kan slås til eller synkroniseres

Her kan du læse, hvad du skal gøre, hvis du har brug for hjælp til iCloud-nøglering.

Se siden Systemstatus for at læse mere om driftsafbrydelser. Prøv derefter nedenstående trin.

Se de adgangskoder, der er gemt i iCloud-nøglering

Hvis du vil have vist de adgangskoder, der er lagret i iCloud-nøglering, skal du følge trinnene for din enhed.

På iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 14 eller nyere

1. Tryk på Indstillinger > Adgangskoder.
  2. Brug Face ID eller Touch ID, når du bliver bedt om det.
  3. Tryk på et websted for at få vist adgangskoden.

På iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 12 eller 13

1. Tryk på Indstillinger > Adgangskoder & konti > Koder til websteder og apps.
  2. Brug Face ID eller Touch ID, når du bliver bedt om det.
  3. Tryk på et websted for at få vist adgangskoden.

På iPhone, iPad og iPod touch med iOS 11

1. Tryk på Indstillinger > Adgangskoder & konti > Koder til websteder og apps.
  2. Brug Face ID eller Touch ID, når du bliver bedt om det.
  3. Tryk på et websted for at få vist adgangskoden.

På Mac med OS X Mavericks eller nyere

1. Vælg Safari > Indstillinger, og klik på Adgangskoder.
  2. Indtast adgangskoden til din Mac.
  3. Vælg et websted for at få vist adgangskoden.
  4. Klik på knappen Oplysninger nederst i vinduet.

Hvis du ikke kan se indholdet af din iCloud-nøglering

Der kan være flere grunde til, at du ikke kan finde oplysningerne om din iCloud-nøglering.

Har du gendannet fra en iCloud-sikkerhedskopi og opdaget, at der mangler indhold i iCloud-nøgleringen?

Indholdet i iCloud-nøgleringen er ikke en del af iCloud-sikkerhedskopien, da indholdet allerede ligger i netskyen. Hvis du vil se, om din iCloud-nøglering er slået til i iOS 10.3 eller nyere, skal du trykke på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Nøglering. På iOS 10.2 eller tidligere: Tryk på Indstillinger > iCloud > Nøglering.

Har du slået iCloud-nøglering fra på alle dine enheder?

Hvis ja, er iCloud-nøglering fjernet fra netskyen. Hvis du vælger at slette indholdet i nøgleringen på dine enheder, når du slår iCloud-nøglering fra, fjernes din iCloud-nøglering også fra de pågældende enheder. Du skal indstille iCloud-nøglering og tilføje indholdet igen.

Hvis du slår iCloud-nøglering fra på alle dine enheder og vælger at slette din iCloud-nøglering lokalt på alle dine enheder, sletter dette også data om nøgleringen fra iCloud-serverne.

Har du brugt Hovednøglering på din Mac til at nulstille din iCloud-nøglering?

Hvis ja, har macOS slettet indholdet i din iCloud-nøglering. Prøv at indstille iCloud-nøglering igen. Hvis du skal nulstille din Mac-nøglering igen, skal du slå iCloud-nøglering midlertidigt fra i iCloud-indstillingerne, inden du nulstiller din nøglering i macOS.

Hvis iCloud-nøglering er slået til, men Safari ikke arkiverer eller automatisk udfylder konto- eller kreditkortoplysninger

Hvis Safari ikke automatisk udfylder dine kontonavne, adgangskoder eller kreditkort eller slet ikke spørger, om de skal arkiveres, skal du kontrollere, om du har den nyeste version af iOS og macOS på dine enheder. Hvis problemet fortsætter, skal du følge disse trin for at kontrollere indstillingerne for Autoudfyld og Privat browser på din enhed.

På iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10 eller nyere

1. For kontonavne og adgangskoder:

• iOS 14 eller nyere: Gå til Indstillinger > Adgangskoder > Autoudfyld adgangskoder. Kontroller, at Autoudfyld adgangskoder er slået til.
  • iOS 12 eller 13: Gå til Indstillinger > Adgangskoder & konti > Koder til websteder & apps. Kontroller, at Autoudfyld adgangskoder er slået til.
  • iOS 10 eller 11: Gå til Indstillinger > Safari > Autoudfyld. Kontroller, at Autoudfyld adgangskoder er slået til.

2. For kreditkortoplysninger skal du gå til Indstillinger > Safari > Autoudfyld. Tjek, at Kreditkort er slået til.

3. Åbn Safari. Hvis navigationslinjen i Safari er sort eller mørk i stedet for hvid eller lysegrå, skal du slå Privat browser fra. Safari gemmer ikke kontonavne og adgangskoder, når Privat browser er slået til.

Har du stadig brug for hjælp til automatisk udfyldning af dine betalingskortoplysninger? I Safari skal du trykke på kreditkortfeltet og derefter trykke på indstillingen "Autoudfyld kreditkort" over tastaturet.

På Mac med OS X Mavericks eller nyere

1. Vælg Safari > Indstillinger, og klik på Autoudfyld.
  2. Sørg for, at Brugernavne og adgangskoder er valgt. For kreditkortoplysninger* skal du sørge for, at Kreditkort er valgt.
  3. Se, om du har slået Privat browser til. Safari gemmer ikke kontonavne og adgangskoder, når Privat browser er slået til.

Har du stadig brug for hjælp til automatisk udfyldning af dine betalingskortoplysninger? I Safari skal du klikke i feltet til betalingskortoplysninger for at få vist en besked, der beder dig vælge det betalingskort i din iCloud-nøglering, som du vil bruge.

* Indtast altid kortets sikkerhedskode manuelt. iCloud-nøglering arkiverer ikke sikkerhedskoder til kreditkort.

Sådan gør du, hvis Safari ikke kan gemme adgangskoden til et af de websteder, du bruger

Nogle websteder anmoder om, at adgangskoder ikke arkiveres. Safari arkiverer ikke og udfylder ikke automatisk kontonavne og adgangskoder på disse websteder.

Sådan gør du, hvis du ikke har modtaget en godkendelseskode via sms

Hvis du bruger tofaktorgodkendelse, gælder trinnene nedenfor ikke, fordi du ikke har et separat sms-bekræftelsesnummer til iCloud-nøglering. Kontroller, om du bruger tofaktorgodkendelse, og kontroller derefter, at det telefonnummer, der er knyttet til din konto, er korrekt.

Kontroller, om du bruger tofaktorgodkendelse

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > [dit navn], og tryk derefter på Adgangskode og sikkerhed.
  • I macOS Catalina eller en nyere version: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger > Apple-id, og klik derefter på Adgangskode og sikkerhed.
  • I macOS Mojave eller en tidligere version: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger > Apple-id, og klik derefter på iCloud. Klik derefter på Kontooplysninger.

Kontroller eller opdater dit telefonnummer

Hvis tofaktorgodkendelse er slået fra, skal du bruge disse trin til at kontrollere, om dit telefonnummer er korrekt, og eventuelt opdatere det.

1. Kontroller, at telefonen har en god forbindelse til mobilnetværket.
  2. Kontroller, om telefonnummeret kan modtage sms. Du kan kontrollere det ved at få en anden til at sende en sms til dig.
  3. Kontroller, at det korrekte telefonnummer er knyttet til din konto. Sådan gør du:
    • På din iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Nøglering > Avanceret.
    • På din Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id. Klik på iCloud i indholdsoversigten, og vælg derefter Nøglering. Hvis du bruger macOS Mojave eller tidligere, skal du klikke på iCloud og derefter klikke på Indstillinger ud for Nøglering.
  4. Kontroller, om telefonnummeret under Godkendelsesnummer er korrekt.

Sådan gør du, hvis du ikke kan ændre sms-bekræftelsesnummeret til iCloud-nøgleringen

1. Hvis du har en enhed, hvor iCloud-nøgleringen allerede er slået til, kan du prøve disse trin først for at ændre din iCloud-sikkerhedskode:
    • På din iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Nøglering > Avanceret, og tryk derefter på Skift sikkerhedskode.
    • På din Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, klik på Apple-id, og klik derefter på iCloud i indholdsoversigten. Vælg Nøglering. Hvis du bruger macOS Mojave eller tidligere, skal du klikke på iCloud og derefter klikke på Indstillinger ud for Nøglering. Vælg "Skift sikkerhedskode..."
  2. Når du har ændret iCloud-sikkerhedskoden, kan du prøve at ændre sms-bekræftelsesnummeret igen.
  3. Hvis du stadigvæk ikke kan ændre sms-bekræftelsesnummeret, eller hvis du ikke har adgang til en enhed, som iCloud-nøglering er slået til på, skal du kontakte Apple-support og bekræfte din identitet for at få hjælp til at indstille iCloud-nøglering.