Hvis iCloud-nøglering ikke kan slås til eller synkroniseres

Her kan du læse, hvad du skal gøre, hvis du har brug for hjælp til iCloud-nøglering.

Se siden Systemstatus for at læse mere om driftsafbrydelser. Kontroller derefter, om iCloud-nøglering er tilgængelig i dit land eller område. Har du brug for hjælp? Vælg dit problem på listen, og få at vide, hvad du skal gøre.

Hvis iCloud-nøglering ikke kan slås til på en ny enhed

Sørg for, at den nyeste version af iOS, iPadOS eller den nyeste version af macOS er installeret på din nye enhed, og prøv derefter disse trin:

1. Sørg for, at enheden har en god forbindelse til mobilnetværket.
  2. Tjek dine andre enheder. Hvis der vises en notifikation, skal du følge prompts for at afslutte opsætningen af iCloud-nøglering.
  3. Læs mere om, hvordan du slår iCloud-nøglering til på din enhed.
  4. Kontakt Apple-support for at få mere hjælp til at indstille iCloud-nøglering.

Hvis iCloud-nøglering ikke synkroniseres med andre enheder

Sørg for, at den nyeste version af iOS, iPadOS eller den nyeste version af macOS er installeret på din nye enhed. Kontroller derefter, om enheden har adgang til et Wi-Fi-netværk eller mobilnetværk. Hvis forbindelsen virker god, skal du slå iCloud-nøglering til på de enheder, som du vil synkronisere med.

Se de adgangskoder, der er gemt i iCloud-nøglering

Hvis du vil have vist de adgangskoder, der er gemt i iCloud-nøglering, skal du følge trinnene for din enhed.

På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 14:

1. Tryk på Indstillinger > Adgangskoder.
  2. Brug Face ID eller Touch ID, når du bliver bedt om det.
  3. Tryk på et websted for at få vist adgangskoden.

På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 13 eller ældre:

1. Tryk på Indstillinger > Adgangskoder & konti > Koder til websteder og apps.
  2. Brug Face ID eller Touch ID, når du bliver bedt om det.
  3. Tryk på et websted for at få vist adgangskoden.

Få mere hjælp til at finde gemte adgangskoder på din iPhone, iPad eller iPod touch

På din Mac

1. Vælg Safari > Indstillinger, og klik på Adgangskoder.
  2. Indtast adgangskoden til din Mac.
  3. Vælg et websted for at få vist adgangskoden.
  4. Vælg Oplysninger for valgte websteder nederst i vinduet.
  5. Indtast adgangskoden til din Mac.

Få mere hjælp til at finde gemte adgangskoder på din Mac

Hvis du ikke kan se indholdet af din iCloud-nøglering

Der kan være flere grunde til, at du ikke kan finde oplysningerne om din iCloud-nøglering. Hvis ingen af disse gælder, kan du kontakte Apple-support

Har du gendannet fra en iCloud-sikkerhedskopi og opdaget, at der mangler indhold i iCloud-nøgleringen?

Indholdet i iCloud-nøgleringen er ikke en del af iCloud-sikkerhedskopien, da indholdet allerede ligger i netskyen. Hvis du vil gendanne indholdet i din iCloud-nøglering, skal duslå iCloud-nøglering til

Har du slået iCloud-nøglering fra på alle dine enheder?

Hvis ja, er iCloud-nøglering fjernet fra netskyen. Hvis du vælger at slette indholdet i nøgleringen på dine enheder, når du slår iCloud-nøglering fra, fjernes din iCloud-nøglering også fra de pågældende enheder. Du skal indstille iCloud-nøglering og tilføje indholdet igen.

Hvis du slår iCloud-nøglering fra på alle dine enheder og vælger at slette din iCloud-nøglering lokalt på alle dine enheder, kan Apple ikke gendanne din iCloud-nøglering.

Har du brugt Hovednøglering på din Mac til at nulstille din iCloud-nøglering?

Hvis ja, har macOS slettet indholdet i din iCloud-nøglering. Hvis du vil nulstille din Mac-nøglering igen, skal du slå iCloud-nøglering fra midlertidigt i iCloud-indstillinger og derefter indstille iCloud-nøglering.

Sådan gør du, hvis iCloud-nøglering er slået til, men Safari ikke vil arkivere eller automatisk udfylde konto- eller kreditkortoplysninger

Hvis Safari ikke automatisk udfylder dine kontonavne, adgangskoder eller kreditkort eller slet ikke spørger, om de skal arkiveres, skal du kontrollere indstillingerne til Autoudfyld og Privat browser på enheden.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. For kontonavne og adgangskoder i iOS 14: Gå til Indstillinger > Adgangskoder > Autoudfyld adgangskoder, og kontroller, at Autoudfyld adgangskoder er slået til. I iOS 13 eller tidligere: Gå til Indstillinger> Adgangskoder & konti.
  2. For betalingskortoplysninger:* Gå til Indstillinger > Safari > Autoudfyld, og kontroller, at Kreditkort er slået til.
  3. Åbn Safari. Hvis navigationslinjen i Safari er sort eller mørk i stedet for hvid eller lysegrå, skal du slå Privat browser fra. Safari gemmer ikke kontonavne og adgangskoder, når Privat browser er slået til.

Har du stadig brug for hjælp til automatisk udfyldning af dine betalingskortoplysninger? I Safari skal du trykke i feltet til betalingskortoplysninger og derefter trykke på indstillingen "Autoudfyld kreditkort" over tastaturet.

På din Mac

1. Vælg Safari > Indstillinger, og klik på Autoudfyld.
  2. Kontroller, at du har valgt "Brugernavne og adgangskoder" for kontonavne og adgangskoder. Kontroller, at du har valgt "Kreditkort" for kreditkortoplysninger*.
  3. Se, om du har slået Privat browser til. Safari gemmer ikke kontonavne og adgangskoder, når Privat browser er slået til.

Har du stadig brug for hjælp til automatisk udfyldning af dine betalingskortoplysninger? I Safari skal du klikke i feltet til betalingskortoplysninger for at få vist en besked, der beder dig vælge det betalingskort i din iCloud-nøglering, som du vil bruge.

* Indtast altid kortets sikkerhedskode manuelt. iCloud-nøglering arkiverer ikke sikkerhedskoder til kreditkort.

Sådan gør du, hvis Safari ikke kan arkivere adgangskoden til et af de websteder, du bruger

Nogle websteder anmoder om, at adgangskoder ikke arkiveres. Safari arkiverer ikke og udfylder ikke automatisk kontonavne og adgangskoder på disse websteder.

Sådan gør du, hvis du ikke har modtaget en godkendelseskode via sms

Hvis du bruger tofaktorgodkendelse, gælder trinnene nedenfor ikke, fordi du ikke har et separat sms-bekræftelsesnummer til iCloud-nøglering. Kontroller, om du bruger tofaktorgodkendelse, og kontroller derefter, at det telefonnummer, der er knyttet til din konto, er korrekt.

Kontroller, om du bruger tofaktorgodkendelse

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > [dit navn], og tryk derefter på Adgangskode og sikkerhed.
  • På Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger. I macOS Catalina eller nyere: Klik på dit Apple-id, og klik derefter på Adgangskode og sikkerhed i indholdsoversigten. I macOS Mojave eller tidligere: Klik på iCloud, og klik derefter på Kontooplysninger.

Kontroller eller opdater dit telefonnummer

Hvis tofaktorgodkendelse er slået fra, skal du bruge disse trin til at kontrollere, om dit telefonnummer er korrekt og eventuelt opdatere det.

1. Kontroller, at telefonen har en god forbindelse til mobilnetværket.
  2. Kontroller, om telefonnummeret kan modtage sms. Du kan f.eks. bede en anden om at sende en sms til dig.
  3. Kontroller, at det korrekte telefonnummer er knyttet til din konto. Sådan gør du:
    • På din iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Nøglering > Avanceret.
    • På din Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id. Klik på iCloud i indholdsoversigten, og vælg derefter Nøglering. Hvis du bruger macOS Mojave eller tidligere, skal du klikke på iCloud og derefter klikke på Indstillinger ud for Nøglering.
  4. Kontroller, om telefonnummeret under Godkendelsesnummer er korrekt.

Sådan gør du, hvis du ikke kan ændre sms-bekræftelsesnummeret til iCloud-nøgleringen

1. Hvis du har en enhed, hvor iCloud-nøgleringen allerede er slået til, kan du prøve disse trin først for at ændre din iCloud-sikkerhedskode:
    • På din iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Nøglering > Avanceret, og tryk derefter på Skift sikkerhedskode.
    • På din Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, klik på Apple-id, og klik derefter på iCloud i indholdsoversigten. Vælg Nøglering. Hvis du bruger macOS Mojave eller tidligere, skal du klikke på iCloud og derefter klikke på Indstillinger ud for Nøglering. Vælg "Skift sikkerhedskode..."
  2. Når du har ændret iCloud-sikkerhedskoden, kan du prøve at ændre sms-bekræftelsesnummeret igen.
  3. Hvis du stadigvæk ikke kan ændre sms-bekræftelsesnummeret, eller hvis du ikke har adgang til en enhed, som iCloud-nøglering er slået til på, skal du kontakte Apple-support og bekræfte din identitet for at få hjælp til at indstille iCloud-nøglering.

Hvis du har brug for hjælp til din iCloud-sikkerhedskode

Hvis du har glemt din iCloud-sikkerhedskode eller får vist en advarsel om, at din iCloud-sikkerhedskode er blevet indtastet for mange gange, skal du nulstille sikkerhedskoden for din iCloud-nøglering eller oprette en ny sikkerhedskode. Hvis din konto er beskyttet af tofaktorgodkendelse, behøver du ikke en iCloud-sikkerhedskode.