Hvis din Apple TV Remote ikke virker

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis din fjernbetjening ikke fungerer som forventet.

Prøv først disse trin

1. Find ud af, hvilken Apple TV-fjernbetjening du har. Hvis du har en Siri Remote eller en Apple TV Remote, skal du oplade den i 30 minutter ved hjælp af et Lightning til USB-kabel og en USB-vægoplader. Hvis du har en Apple Remote, skal du udskifte batteriet
  2. Sørg for, at du er inden for rækkevidden af dit Apple TV, og fjern alt, der blokerer området mellem din fjernbetjening og fronten af dit Apple TV, tv'et, modtageren og soundbaren.
  3. Træk stikket til dit Apple TV ud af stikkontakten. Vent mindst seks sekunder, og tilslut det igen.

Hvis din fjernbetjening stadig ikke fungerer som forventet, skal du følge trinnene for den type fjernbetjening, du har. Kontroller efter hvert trin, om du fortsat mangler hjælp.

Siri Remote eller Apple TV Remote*

1. Tryk på Menu eller Apple TV App/Home på din fjernbetjening for at kontrollere, om dit Apple TV er på vågeblus.
  2. Prøv at danne par med din fjernbetjening igen. Hold din fjernbetjening ca. 10 cm fra dit Apple TV. Tryk på knapperne Menu og Lydstyrke op på din fjernbetjening, og hold dem nede i fem sekunder. Hvis du bliver bedt om det, skal du placere din fjernbetjening oven på dit Apple TV for at afslutte pardannelsen.
  3. Hvis du ikke kan rulle som forventet med din fjernbetjening, har du muligvis slået tilgængelighedsfunktioner til. Gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed, og kontroller dine indstillinger.
  4. Hvis du har en Apple Remote (aluminium eller hvid), skal du prøve den i stedet for din Siri Remote. Hvis du allerede har indstillet dit Apple TV, kan du bruge appen Apple TV Remote i Kontrolcenter til iOS eller iPadOS til at betjene dit Apple TV.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Apple Remote (aluminium og hvid)

Apple Remote (aluminium eller hvid)

1. Fjern forbindelsen fra din Apple Remote til dit Apple TV. På din Apple Remote: Hold Menu- og venstreknappen nede i seks sekunder. Gå derefter til dit Apple TV, og se efter  over et symbol af en fjernbetjening.
  2. Opret forbindelsen fra din Apple Remote til dit Apple TV. På din Apple Remote: Hold Menu- og højreknappen nede i seks sekunder. Gå derefter til dit Apple TV, og se efter  over et symbol af en fjernbetjening.
  3. Træk stikket til dit Apple TV ud af stikkontakten. Vent mindst seks sekunder, og tilslut det igen.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Få mere hjælp

*Apple TV 4K og Apple TV HD leveres med den samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges på begge fjernbetjeninger, så længe dit Apple TV 4K eller Apple TV HD er indstillet til et sprog og et land eller område, der understøtter Siri.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.