Hvis din Apple TV Remote ikke virker

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis din fjernbetjening ikke fungerer som forventet.

Følg trinnene for din type fjernbetjening. Kontroller efter hvert trin, om du fortsat mangler hjælp.

Siri Remote eller Apple TV Remote*

1. Sørg for at være i nærheden af dit Apple TV, når du bruger din Siri Remote, da fjernbetjeningen fungerer ved hjælp af Bluetooth. Hvis du er i nærheden, men ikke kan justere lydstyrken, skal du fjerne alt, der blokerer området mellem fjernbetjeningen og fronten af dit tv eller din receiver. For at justere lydstyrken kan det være nødvendigt, at fjernbetjeningen har uhindret adgang til den infrarøde sensor foran på dit hjemmebiografudstyr.
  2. Oplad din Siri Remote eller Apple TV Remote i 30 minutter med et Lightning til USB-kabel og en USB-vægoplader.
  3. Hold din fjernbetjening ca. 10 cm fra dit Apple TV. Tryk på knapperne Menu og Lydstyrke op på din fjernbetjening, og hold dem nede i fem sekunder. Hvis du bliver bedt om det, skal du placere din fjernbetjening oven på dit Apple TV for at afslutte pardannelsen.
  4. Træk stikket til dit Apple TV ud af stikkontakten. Vent mindst seks sekunder, og tilslut det igen.
  5. Hvis du har en Apple Remote (aluminium eller hvid), skal du prøve den i stedet for din Siri Remote. Hvis du allerede har indstillet dit Apple TV, kan du bruge appen Apple TV Remote til iOS til at betjene dit Apple TV.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Apple Remote (aluminium og hvid)

Apple Remote (aluminium eller hvid)

1. Fjern alt, der blokerer området mellem din Apple Remote og fronten af dit Apple TV, fjernsyn, receiver og soundbar.
  2. Fjern forbindelsen fra din Apple Remote til dit Apple TV. På din Apple Remote: Hold Menu- og venstreknappen nede i seks sekunder. Gå derefter til dit Apple TV, og se efter  over et symbol af en fjernbetjening.
  3. Opret forbindelsen fra din Apple Remote til dit Apple TV. På din Apple Remote: Hold Menu- og højreknappen nede i seks sekunder. Gå derefter til dit Apple TV, og se efter  over et symbol af en fjernbetjening.
  4. Træk stikket til dit Apple TV ud af stikkontakten. Vent mindst seks sekunder, og tilslut det igen.
  5. Udskift batteriet i din Apple Remote.

Få mere hjælp

* Apple TV 4K og Apple TV (4. generation) leveres med samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges til begge fjernbetjeninger, så længe dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation) er indstillet til et sprog og et land eller område, der understøtter Siri.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.