Hvis din Apple TV Remote ikke virker

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis din fjernbetjening ikke fungerer som forventet.

Prøv først disse trin

1. Hvis du har en Siri Remote eller en Apple TV Remote, skal du oplade den i 30 minutter ved hjælp af et Lightning til USB-kabel og en USB-vægoplader. Hvis du har en Apple Remote, skal du udskifte batteriet
  2. Træk stikket til dit Apple TV ud af stikkontakten. Vent mindst seks sekunder, og tilslut det igen.

Hvis din fjernbetjening stadig ikke fungerer som forventet, skal du følge vejledningen for den type fjernbetjening, du har. Kontroller efter hvert trin, om du fortsat mangler hjælp.

Siri Remote eller Apple TV Remote

Billede af Siri Remote (1. generation) eller Apple TV Remote (1. generation) og Siri Remote (2. generation) eller Apple TV Remote (2. generation).

1. Tryk på knappen TV/Kontrolcenter  og knappen Lydstyrke nede  på samme tid. Hold knapperne nede i ca. 5 sekunder, eller indtil statuslyset på Apple TV slukkes og tændes igen.
  2. Slip knapperne, og vent derefter 5-10 sekunder. Der vises en meddelelse om manglende forbindelse på tv-skærmen.
  3. Når fjernbetjeningen er genstartet, vises en meddelelse om tilsluttet på tv-skærmen.

Hvis fjernbetjeningen stadig ikke fungerer som forventet, kan du prøve disse trin:

1. Ret fjernbetjeningen mod dit Apple TV. Sørg for, at fjernbetjeningen er omkring tre tommer fra Apple TV.
  2. Tryk og hold knappen Tilbage  (eller Menu) og Lydstyrke op  nede i fem sekunder.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du placere din fjernbetjening oven på dit Apple TV for at afslutte pardannelsen.

Hvis du ikke kan danne par med din Siri Remote (2. generation) eller Apple TV Remote (2. generation), skal du sørge for, at dit Apple TV er opdateret til tvOS 14.5 eller en nyere version. Du kan bruge Apple TV Remote på din iPhone, iPad eller iPod touch til at navigere på dit Apple TV for at kontrollere, hvilken version af tvOS du har.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Apple Remote (aluminium eller hvid)

Billede af Apple Remote (aluminium) og Apple Remote (hvid).

1. Afbryd forbindelsen mellem din Apple Remote og dit Apple TV. På din Apple Remote: Hold Menu og Venstrepil nede i seks sekunder. På dit Apple TV skal du derefter se efter Afbryd  over et symbol af en fjernbetjening.
  2. Opret forbindelsen fra din Apple Remote til dit Apple TV. På din Apple Remote: Hold Menu- og højreknappen nede i seks sekunder. På dit Apple TV skal du derefter se efter Link  over et symbol af en fjernbetjening.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.