AirPort-base kan ikke ses, eller "Der opstod en uventet fejl" vises i AirPort-værktøj 6.3

AirPort-baser, som kunne ses i ældre versioner af AirPort-værktøj, kan muligvis ikke ses i AirPort-værktøj 6.3 til OS X. AirPort-basen registreres, men denne meddelelse vises muligvis under installeringen: "Der opstod en uventet fejl. Prøv igen."

Fremgangsmåde i OS X Lion eller Mountain Lion

Det kan forekomme, hvis IPv6 er slået fra. Gør følgende for at slå IPv6 til for netværksgrænsefladen:

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger, og klik derefter på Netværk.
  2. Hvis der vises et låsesymbol i nederste venstre hjørne, skal du klikke på det og indtaste administratornavn og -adgangskode for at låse ruden op.
  3. Klik på din netværkstype (Wi-Fi eller Ethernet) på listen, og klik på Avanceret.
  4. Klik på fanen TCP/IP.
  5. Vælg "Kun lokal forbindelse" i lokalmenuen Konfigurer IPv6.
  6. Klik på OK.
  7. Klik på Anvend.

AirPort-enheden skulle nu kunne ses i AirPort-værktøj.

Yderligere oplysninger

Fremgangsmåden for AirPort-værktøj til iOS kan findes i denne artikel.