Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

AirPort-base vises ikke i AirPort-værktøj 1.3 til iOS

AirPort-baser, som har kunnet ses i ældre versioner af AirPort-værktøj, kan muligvis ikke ses i AirPort-værktøj 1.3 til iOS.

Den tidligere konfigurerede AirPort-base vises ikke

Hvis du tidligere har konfigureret din AirPort-base, og du ikke har nulstillet den, skal du genstarte din iOS-enhed og derefter se, om AirPort-basen vises i AirPort-værktøj i iOS.

Du kan genstarte ved at trykke på knappen Vågeblus til/fra og holde den nede i et par sekunder, indtil det røde "sluk"-mærke vises – skub for at slukke.

Ny eller nulstillet (Gendan standardindstillinger) AirPort-base vises ikke

Hvis du indstiller en ny AirPort-base eller nulstiller den, vises den ikke i AirPort-værktøj til iOS, før den er konfigureret i Wi-Fi-indstillinger:

1. Tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Wi-Fi.

2. Gå til afsnittet, der vedrører indstilling af en AirPort-base ("Set up an AirPort base station"), og tryk på navnet på din base.

3. Følg vejledningen på skærmen.

Læs mere

Fremgangsmåden for AirPort-værktøj 6.3 til OS X kan findes i denne artikel.