AirPort-base vises ikke i AirPort-værktøj 1.3 til iOS

AirPort-baser, som har kunnet ses i ældre versioner af AirPort-værktøj, kan muligvis ikke ses i AirPort-værktøj 1.3 til iOS.

Tidligere konfigureret AirPort-base vises ikke

Hvis du tidligere har konfigureret din AirPort-base, og du ikke har nulstillet den, skal du genstarte din iOS-enhed og kontrollere, om AirPort-basen vises i AirPort-værktøj til iOS.

Genstart enheden ved at trykke på og holde knappen Vågeblus til/fra nede i et par sekunder, indtil det røde "sluk"-mærke vises, og sluk derefter.

Ny eller nulstillet (Gendan standardindstillinger) AirPort-base vises ikke

Hvis du indstiller en ny eller nulstillet AirPort-base, vises den ikke i AirPort-værktøj til iOS, før den er blevet konfigureret i Wi-Fi-indstillingerne:

1. Tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Wi-Fi.
  2. Vælg navnet på basen under "Indstil en AirPort-base...".
  3. Følg instruktionerne på skærmen.

Læs mere

Fremgangsmåden for AirPort-værktøj 6.3 til OS X kan findes i denne artikel.