Apple-diagnosticering: Referencekoder

Denne artikel indeholder nærmere oplysninger om de koder, der genereres i Apple-diagnosticering.

Sådan bruges oversigten med referencekoder

1. Find beskrivelsen af de enkelte referencekoder fra Apple-diagnosticering, referencekoder, og læs mere om, hvad du skal gøre for at løse problemet.
  2. Ved problemer, som du ikke selv kan løse, skal du kontakte Apple eller tage computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp. Sørg for at oplyse Apple eller serviceudbyderen om den referencekode, der er angivet i Apple-diagnosticering. Hvis du regner med at gå i en Apple Store-butik, skal du bestille en tid via Genius Bar (kun muligt i nogle lande og områder).
Referencekode Beskrivelse af kode Næste trin
ADP000 Der blev ikke fundet problemer Der blev ikke fundet problemer. Hvis du tror, der er et hardwareproblem, skal du kontakte Apple eller tage computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.
CNW001
CNW003
CNW004
CNW005
CNW006
Der kan være et problem med Wi-Fi-hardwaren.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

CNW007
CNW008
Der blev ikke registreret nogen Wi-Fi-netværk. Enten er der ikke et Wi-Fi-netværk inden for rækkevidde, eller også kan der være et problem med Wi-Fi-hardwaren.

Kør testen igen et sted, hvor der er et Wi-Fi-netværk inden for rækkevidde.

Hvis denne kode vises igen, kan det være nødvendigt at foretage yderligere fejlfinding. Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

NDC001
NDC003
NDC004
NDC005
NDC006
Der kan være et problem med kameraet.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

NDD001

Der kan være et problem med USB-hardwaren.

Frakobl alle eksterne enheder undtagen tastatur, mus og Ethernet-adapter. Kør testen igen.

Hvis denne kode vises igen, kan det være nødvendigt at foretage yderligere fejlfinding. Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

NDK001
NDK003
NDK004
Der kan være et problem med tastaturet.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

NDL001

Der kan være et problem med Bluetooth-hardwaren.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

NDR001
NDR003
NDR004
Der kan være et problem med pegefeltet.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

NDT001
NDT002
NDT003
NDT004
NDT005
NDT006
Der kan være et problem med Thunderbolt-hardwaren.

Frakobl alle eksterne Thunderbolt-enheder, og kør testen igen.

Hvis denne kode vises igen, kan det være nødvendigt at foretage yderligere fejlfinding. Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

NNN001

Der blev ikke fundet et serienummer.

Computeren skal til service. Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

PFM001
PFM002
PFM003
PFM004
PFM005
PFM006
PFM007
Der kan være et problem med SMC (System Management Controller).

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

PFR001

Der kan være et problem med computerens firmware.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

PPF001
PPF003
PPF004
Der kan være et problem med blæseren.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

PPM001

Der kan være et problem med et hukommelsesmodul.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

PPM002
PPM003
PPM004
PPM005
PPM006
PPM007
PPM008
PPM009
PPM010
PPM011
PPM012
PPM013
PPM014
PPM015
Der kan være et problem med hukommelsen på bundkortet.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

PPP001
PPP002
PPP003
Der kan være et problem med strømforsyningen.

Tag MagSafe-strømforsyningen ud af computeren og stikkontakten, og tilslut begge igen. Kør testen igen.

Hvis denne kode vises igen, kan det være nødvendigt at foretage yderligere fejlfinding. Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

PPP007

Strømforsyningen blev ikke testet.

Der kan være et problem med strømforsyningen, eller også er den ikke tilsluttet. Strømforsyningen skal være tilsluttet computeren og en stikkontakt, før den kan testes. Kør testen igen.

Hvis denne kode vises igen, kan det være nødvendigt at foretage yderligere fejlfinding. Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

PPR001

Der kan være et problem med processoren.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

PPT001

Der blev ikke fundet et batteri.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

PPT002
PPT003
Batteriet skal snart udskiftes. Det fungerer korrekt, men det holder i kortere tid, end da det var nyt.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

PPT004 Batteriet skal til service. Batteriet fungerer ikke normalt, selv om du måske ikke har konstateret ændringer eller kortere batteritid. Du kan fortsætte med at bruge batteriet uden at skade computeren, indtil det er blevet undersøgt.

Du skal først bekræfte problemet ved at køre Apple-diagnosticering via internettet, fordi det bruger de nyeste diagnosticeringsoplysninger. Dette gør du ved at slukke for din Mac-computer ved at vælge Luk ned i Apple-menuen (). Tryk derefter på afbryderknappen for at tænde Mac-computeren. Tryk med det samme på Alternativ-D, og hold tasterne nede, indtil Apple-diagnosticering starter.

Hvis problemet bekræftes ved at køre Apple-diagnosticering via internettet, skal du kontakte Apple eller tage computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik. Her kan du få oplyst, hvilke muligheder der er for service og support.

PPT005 Batteriet er ikke isat korrekt. Luk ned, og stop brugen. Computeren skal til service.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

PPT006 Batteriet skal til service. Batteriet fungerer ikke normalt, selv om du måske ikke har konstateret ændringer eller kortere batteritid. Du kan fortsætte med at bruge batteriet uden at skade computeren, indtil det er blevet undersøgt.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

PPT007

Batteriet skal udskiftes. Batteriet fungerer korrekt, men det holder i væsentligt kortere tid, end da det var nyt. Du kan fortsætte med at bruge batteriet uden at skade computeren, indtil du vælger at udskifte det.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

VDC001
VDC003
VDC004
VDC005
VDC006
VDC007
Der kan være et problem med SD-kortlæseren.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

VDH002
VDH004
Der kan være et problem med en lagringsenhed.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

VDH005 OS X-gendannelse kan ikke startes.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

VFD001
VFD002
VFD003
VFD004
VFD005
VFD007

Der kan være et problem med skærmen.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

VFD006

Der kan være et problem med grafikprocessoren.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.

VFF001

Der kan være et problem med lydhardwaren.

Kontakt Apple, eller tag computeren med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller en Apple Store-butik for at finde ud af, hvilke muligheder der er for service og hjælp.