Referencekoder i Apple-diagnosticering

Få flere oplysninger om de referencekoder, der vises i testresultaterne i Apple-diagnosticering.

Når du bruger Apple-diagnosticering til at teste din Mac, inkluderer testresultaterne en eller flere af disse referencekoder.

Hvis du ikke kan bruge disse oplysninger til at løse problemet, skal du kontakte Apple Angiv den kode, som du har modtaget fra testen. Ægte Apple-dele er også tilgængelige til reparationer uden for garantien gennem Self Service Repair.*

Kode

Definition

Flere oplysninger

ADP000

Der blev ikke fundet problemer

Der blev ikke fundet problemer.

ALS001

Der kan være et problem med sensoren til omgivende lys.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

BMT001

BMT003

BMT004

BMT005

Der kan være et problem med Touch ID-sensoren.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

CEH001

CEH002

Der kan være et problem med kabinettets håndtag.

Kabinettets lås kan være gået op. Kontroller, at låsen er korrekt placeret i den låste position, og kør derefter testen igen.

Hvis denne kode vises igen, kan det være nødvendigt at foretage yderligere fejlfinding. Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

CNT001

CNT002

CNT003

CNT004

CNT005

CNT006

CNT007

Der kan være et problem med Ethernet-hardwaren.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

CNW001

CNW003

CNW004

CNW005

CNW006

Der kan være et problem med Wi-Fi-hardwaren.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

CNW007

CNW008

Der registreres ingen Wi-Fi-netværk: Der er ingen Wi-Fi-netværk inden for rækkevidde, eller der kan være et problem med Wi-Fi-hardwaren.

Kør testen igen inden for Wi-Fi-netværkets dækningsområde.

Hvis denne kode vises igen, kan det være nødvendigt at foretage yderligere fejlfinding. Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

DFR001

Der kan være et problem med Touch Bar.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

IMU001

Der kan være et problem med computerens accelerometer eller gyroskop.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

LAS001

LAS002

LAS003

LAS004

Der kan være et problem med sensoren for åben/lukket.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

NDC001

NDC003

NDC004

NDC005

NDC006

Der kan være et problem med kameraet.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

NDD001

Der kan være et problem med USB-hardwaren.

Afbryd alle eksterne enheder undtagen tastatur, mus og Ethernet-adapter (hvis relevant). Kør testen igen.

Hvis denne kode vises igen, kan det være nødvendigt at foretage yderligere fejlfinding. Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

NDK001

NDK003

NDK004

Der kan være et problem med tastaturet.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

NDL001

Der kan være et problem med Bluetooth-hardwaren.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

NDR001

NDR003

NDR004

NDR005

NDR006

Der kan være et problem med pegefeltet.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

NDR007

En ekstern inputenhed blev fundet.

Frakobl eventuelle eksterne inputenheder, og kør testen igen.

NDR008

Der kan være et problem med pegefeltet.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

NDT001

NDT002

NDT003

NDT004

NDT005

NDT006

Der kan være et problem med Thunderbolt-hardwaren.

Frakobl alle eksterne Thunderbolt-enheder, og kør testen igen.

Hvis denne kode vises igen, kan det være nødvendigt at foretage yderligere fejlfinding. Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

NNN001

Der blev ikke fundet et serienummer.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

PFM001

PFM002

PFM003

PFM004

PFM005

PFM006

PFM007

Der kan være et problem med SMC (System Management Controller).

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

PFR001

Der kan være et problem med computerens firmware.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

PPF001

PPF003

PPF004

Der kan være et problem med blæseren.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

PPM001

Der kan være et problem med et hukommelsesmodul.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

PPM002

PPM003

PPM004

PPM005

PPM006

PPM007

PPM008

PPM009

PPM010

PPM011

PPM012

PPM013

PPM014

PPM015

PPM016

Der kan være et problem med hukommelsen på bundkortet.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

PPN001

PPN002

Der kan være et problem med strømstyringssystemet.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

PPP001

PPP002

PPP003

PPP004

PPP005

PPP006

PPP007

PPP008

Der kan være et problem med strømforsyningen.

Sørg for, at du bruger den korrekte strømforsyning Kør testen igen.

Hvis denne kode vises igen, kan det være nødvendigt at foretage yderligere fejlfinding. Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

PPP017

Begge porte på Apple-strømforsyningen på 35 W med to USB-C-porte er i brug.

Når du kører Apple-diagnosticering med Apple-strømforsyningen på 35 W med to USB-C-porte, skal du kun bruge en af opladningsportene.

PPP018

Hurtig opladning understøttes ikke med den aktuelt tilsluttede strømforsyning.

Se Apple-supports artikel nr. HT212755 for at finde ud af, hvilke strømforsyninger, kabler og skærme, der hurtigt kan oplade denne enhed.

PPP020

Der blev ikke fundet nogen strømforsyning.

Sørg for, at du bruger den korrekte strømforsyning Kør testen igen.

Hvis denne kode vises igen, kan det være nødvendigt at foretage yderligere fejlfinding. Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

PPR001

Der kan være et problem med processoren.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

PPT001

Der blev ikke fundet et batteri.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

PPT002

PPT003

Batteriet skal snart udskiftes. Det fungerer normalt, men brugstiden er kortere, end da det var nyt.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

PPT004

Batteriet skal til service. Batteriet fungerer ikke normalt, selv om du måske ikke har konstateret ændringer eller kortere batteritid. Du kan fortsætte med at bruge batteriet uden at skade computeren, indtil det er blevet undersøgt.

Hvis du bruger en Mac med en Intel-processor, kan du kontrollere resultatet ved hjælp af Apple-diagnosticering over internettet: Vælg Luk ned i Apple-menuen , tænd derefter din Mac igen, og hold straks Alternativ-D nede, indtil Apple-diagnosticering starter.

Hvis den pågældende kode vises igen, eller hvis du bruger en Mac med Apple Silicon, skal du kontakte Apple eller indlevere din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

PPT005

Batteriet er ikke installeret korrekt. Luk ned, og stop brugen. Computeren skal til service.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

PPT006

Batteriet skal til service. Batteriet fungerer ikke normalt, selv om du måske ikke har konstateret ændringer eller kortere batteritid. Du kan fortsætte med at bruge batteriet uden at skade computeren, indtil det er blevet undersøgt.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

PPT007

Batteriet skal udskiftes. Batteriet fungerer korrekt, men det holder i væsentligt kortere tid, end da det var nyt. Du kan fortsætte med at bruge batteriet uden at skade computeren, indtil du vælger at udskifte det.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

VDC001

VDC003

VDC004

VDC005

VDC006

VDC007

Der kan være et problem med SD-kortlæseren.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

VDH001

VDH002

VDH003

VDH004

Der kan være et problem med en lagringsenhed.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

VDH005

Kunne ikke starte macOS-gendannelse.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

VFD001

VFD002

VFD003

VFD004

VFD005

VFD006

VFD007

Der kan være et problem med skærm- eller grafikprocessoren.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

VFD008

VFD009

Der kan være et problem med HDMI-controlleren eller med flere HDMI-controllere, hvis computeren har mere end én HDMI-port.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

VFD010

Der kan være et problem med I/O-kortet fra Apple.

Hvis I/O-kortet fra Apple er installeret i din computer, skal du tage kortet ud og sætte det i igen – og derefter køre testen igen.

Hvis du tager kortet ud og sætter det i igen, og denne kode vises, kan det være nødvendigt at foretage yderligere fejlfinding.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

Hvis du afinstallerer Apple I/O-kortet, er det forventet, at denne kode vises.

VFF001

VFF002

VFF003

Der kan være et problem med lydhardwaren.

Kontakt Apple, eller indlever din computer til en AASP eller Apple Store for at finde ud af, hvilke service- og supportmuligheder der findes.

* Uafhængige reparationsudbydere har adgang til Apples ægte dele, værktøjer, uddannelse, servicevejledninger, diagnosticering og ressourcer. Reparationer, der foretages af uafhængige reparationsudbydere, er ikke dækket af Apples garanti eller AppleCare-planer, men kan være dækket af udbyderens egen reparationsgaranti. Self Service Repair giver adgang til originale Apple-dele, -værktøjer og -reparationsvejledninger, så kunder, der har erfaring med kompleksiteten ved reparation af elektroniske enheder, kan udføre deres egen reparation uden for garantien. Self Service Repair er i øjeblikket tilgængeligt i visse lande eller områder for specifikke modeller af Mac-computere fra 2020 eller nyere. Hvis du vil se reparationsmanualer og bestille reservedele til berettigede modeller, skal du gå til siden Self Service Repair