iOS 7: Indstillingen "Altid" i VPNoD (VPN On Demand)

Her kan du se, hvilke ændringer der er sket med indstillingen "Altid" i VPNoD (VPN On Demand) i iOS 7 sammenlignet med ældre iOS-versioner.

Indstillingen "Altid" for angivne domæner kan ikke længere bruges. Sådanne domæner i eksisterende konfigurationer omdannes automatisk til domæner med indstillingen "Efter behov".

Der er lavet forbedringer af VPNoD-funktionen i iOS 7, så følgende situationer understøttes:

Ønsket funktion

iOS 7-konfiguration

Aktivering af VPN ved al trafik fra enheden.

Konfiguration med indstillingen Tilslut.

Aktivering af VPN, når en DNS-server omdirigerer interne værtsnavne til forsider.

Automatisk for domæner med indstillingen "Efter behov".

Udløsning af VPN, hvis interne værtsnavne kan opløses eksternt, men der ikke kan oprettes forbindelse.

Automatisk for domæner med indstillingen "Efter behov".

Udløsning af VPN for at få adgang til intern sider af en vært med dual-facing.

Konfiguration med DNS-serverindstillingen "Nødvendig" for domæner med indstillingen "Efter behov".

Oplysninger om konfiguration af VPNoD-beskrivelser til iOS 7 kan ses i afsnittet "VPN Payload" i referencevejledningen til konfigurationsbeskrivelsesnøgler.