Boot Camp: Thunderbolt-enheder genkendes ikke efter opgradering til Windows 8

Thunderbolt-enheder genkendes ikke, hvis du starter i Windows 8 efter opgradering fra Windows 7 til Windows 8.

Deaktiver funktionen Windows 8 Fast Boot for at sikre, at Thunderbolt-enheder kan genkendes.

1. Start i Windows.
  2. Placer musemarkøren i øverste eller nederste højre hjørne af skærmen for at aktivere amuletlinjen.
  3. Tryk på ikonet Indstillinger.
  4. Klik på Kontrolpanel.
  5. Vælg Hardware og lyd.
  6. Vælg "Skift tænd/sluk-knappernes funktion" under Strømstyring.
  7. Fjern markeringen af "Aktivér hurtig start" under Lukkeindstillinger.
  8. Klik på Gem ændringer.
  9. Genstart computeren. Efter genstart skulle enheder, der er tilsluttet Thunderbolt-portene, blive genkendt.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.