Boot Camp: Thunderbolt-enheder genkendes ikke efter opgradering til Windows 8

Thunderbolt-enheder genkendes ikke, hvis du starter i Windows 8 efter opgradering fra Windows 7 til Windows 8.

Deaktiver funktionen Windows 8 Fast Boot for at sikre, at Thunderbolt-enheder kan genkendes.

1. Start i Windows.
  2. Placer musemarkøren i øverste eller nederste højre hjørne af skærmen for at aktivere amuletlinjen.
  3. Tryk på ikonet Indstillinger.
  4. Klik på Kontrolpanel.
  5. Vælg Hardware og lyd.
  6. Vælg "Skift tænd/sluk-knappernes funktion" under Strømstyring.
  7. Fjern markeringen af "Aktivér hurtig start" under Lukkeindstillinger.
  8. Klik på Gem ændringer.
  9. Genstart computeren. Efter genstart skulle enheder, der er tilsluttet Thunderbolt-portene, blive genkendt.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.