GarageBand til iOS 1.4 eller nyere: Der kan være smæld, klik og udfald i Audiobus

Hvis du bruger GarageBand til iOS 1.4 eller en nyere version, kan der forekomme smæld, klik og udfald. Problemet kan forekomme, hvis du bruger processorkrævende programmer med en bufferstørrelse på 256 FPS.

Ved skift til 512 FPS i Audiobus løses problemet normalt.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.