Bluetooth: Ustabil trådløs forbindelse, hvis der er eksterne USB 3.0-enheder tæt på

Der kan være problemer med pardannelse af tastaturer og mus med Bluetooth, og lyden fra høretelefoner og højttalere via Bluetooth kan være ujævn. Det kan ske, hvis der er eksterne USB 3.0-enheder for tæt på Mac-computeren.

• Prøv at flytte eksterne USB 3.0-enheder lidt længere væk fra computeren og fra Bluetooth-enhederne. Hvis du tror, at f.eks. en ekstern USB 3.0-harddisk er årsag til problemet, kan du prøve at flytte harddisken væk fra Mac-computeren eller flytte den om på den anden side af Mac-computeren.

• Kontroller, om alle USB-kabler er tilsluttet korrekt. USB 3.0-kabler med bedre afskærmning kan også hjælpe.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.