Wi-Fi: Brugere på et gæstenetværk kan kommunikere med hinanden, men kan ikke komme på internettet

Det kan forekomme, at computere og enheder (Wi-Fi-klienter), der er tilsluttet et gæstenetværk, kan kommunikere med hinanden, men ikke kan komme på internettet.

Det kan ske, hvis den AirPort-base, som gæstenetværket ligger på, er konfigureret til at bruge en DNS-server på det lokale netværk.

Basen skal bruge en ekstern DNS-server – f.eks. den, som internetudbyderen har.

Gør følgende for at ændre DNS-indstillingen:

1. Åbn AirPort-værktøj (i mappen Hjælpeprogrammer).
  2. Vælg din AirPort-base.
  3. Klik på Rediger.
  4. Klik på fanen Internet.
  5. Slet de manuelle IP-adresser, der er angivet for DNS-servere og IPv6 DNS-servere.
  6. Klik på Opdater.

AirPort-basen anvender nu den eksterne DNS-server, hvorefter enhederne på gæstenetværket skulle kunne oprette forbindelse til internettet.