Hvis du ser en lysende plet, et sløret område eller en reflekteret plet nær kanten af dit foto eller din video

Når du tager et foto eller optager en video på din iPhone, iPad eller iPod touch, ser du muligvis en lysende plet, et sløret område eller en reflekteret plet. Nedenstående fremgangsmåde kan løse problemet.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Du ser muligvis disse uventede lyseffekter, når indkommende lys (normalt uden for synsfeltet) er i en bestemt vinkel og reflekteres af overfladerne inden i kameraet. Hvis det sker, skal du flytte kameraet en smule for at ændre lysets vinkel eller skærme linsen med din hånd.

Få mere hjælp, hvis du ser en lukket linse eller en sort skærm, dine fotos er slørede eller uskarpe, din blitz ikke virker, eller hvis du ikke ser appen Kamera.