MacBook Pro med Retina-skærm: Undgå at bruge håndstøtteovertræk og tastehætter

Hvis der anbringes noget oven på kabinettet (tastatur og håndstøtte), kan det medføre skader på skærmen, når den lukkes. Det gælder håndstøtteovertræk og tastatur samt selvklæbende tastehætter.

For at gøre MacBook Pro med Retina-skærm så tynd som muligt er mellemrummet mellem skærmen og det øverste af kabinettet konstrueret med meget små tolerancer. Undgå at bruge håndstøtteovertræk og tastehætter, da de ekstra millimeter kan give problemer med, at skærmen ikke sidder rigtigt, når den lukkes.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.