GarageBand til iOS: Kopiering til SoundCloud nogle gange ikke mulig

Det kan muligvis ikke lade sig gøre at kopiere en sang til SoundCloud, hvis funktionen "Opret forbindelse til Facebook" bruges. Der vises muligvis en meddelelse med indholdet "Safari kan ikke åbne siden, fordi adressen er ugyldig."

Problemet er løst i opdateringen GarageBand til iOS 1.2.1. Opdater GarageBand til iOS til den nyeste version ved at vælge App Store på enheden og derefter vælge Opdateringer.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.