GarageBand til iOS 1.2: Spring ind/ud ikke tilgængelig under en jam-session

Optageknappen kan muligvis ikke aktiveres under afspilning af en jam-session. Derfor er det ikke muligt at springe ind og ud.

Det kan ske, hvis en deltager har valgt et spor med lydoptager eller guitarforstærker. Vælg et spor med softwareinstrument for at springe ind eller ud under en jam-session.

Yderligere oplysninger

Slå bandlederstyring til, hvis du vil optage spor med lydoptager eller guitarforstærker på mere end én af deltagernes enheder samtidig. Tryk på Optag på bandlederens enhed.