iTunes: Synkronisering af købte HD-videoer til iPod eller en iOS-enhed

HD-videoer (høj opløsning), der er købt i iTunes Store, fungerer muligvis ikke på alle enheder. Her kan du se, hvordan du synkroniserer den korrekte opløsning af en købt video til din enhed.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Når du forsøger at synkronisere en købt HD-video, som ikke er optimeret til din enhed, får du muligvis vist en besked som denne:

'HD-film' blev ikke kopieret til iPhone 'iPhone', fordi den ikke kan afspilles på iPhone.

HD-videoer, der er købt i iTunes Store, fås i 720p eller 1080p1 og er kompatible med iPhone 4 og nyere versioner, iPad, iPod touch (4. generation og nyere), Apple TV og computere. Det kan være nødvendigt at overføre den købte video i en lavere opløsning fra iTunes i netskyen til din enhed.2

Overførsel af tidligere købt materiale i en lavere opløsning

Den nemmeste måde at overføre købte videoer til din enhed på er at overføre videoerne fra iTunes i netskyen. Formålet med dette er at sikre, at du får en video i den højeste opløsning, som er optimeret til netop din enhed. Få mere at vide om overførsel fra iTunes i netskyen.

Synkronisering af video til iPhone 3G eller ældre versioner, iPod touch (1. eller 2. generation), iPod classic, iPod 5. generation eller iPod nano (3., 4. eller 5. generation)

1. Sørg for, at du har nyeste version af iTunes installeret på computeren. Du kan hente den nyeste version gratis her.
  2. Åbn iTunes på computeren.
  3. Vælg Butik > Log ind på menuen Butik, og indtast dit Apple-id og din adgangskode.
  4. Gå til siden Købsoversigt. Find videoen ved at klikke på Film eller Tv-udsendelser på navigationslinjen øverst i iTunes Store, og klik på Købt under HENVISNINGER i iTunes Store.
  5. Vælg den relevante videotype: Film eller tv-udsendelser.
  6. Fjern markeringen af boksen ud for "Download HD When Available" (Overfør HD, hvis det er tilgængeligt) i nederste højre hjørne af skærmbilledet.
  7. Søg efter den ønskede video, og klik på overførselsknappen.
  8. Herefter overføres versionen i standardopløsning til computeren, så du kan synkronisere den til din enhed.

Yderligere oplysninger

1Materiale i 1080p er aktuelt kompatibelt med iPad (3. generation), Apple TV (3. generation) og Mac eller pc.

2Nogle film er der muligvis ikke adgang til fra iTunes i netskyen. Få mere at vide om, hvor iTunes i netskyen er tilgængelig.

Bemærk: Computeren skal opfylde minimumssystemkrav for at kunne afspille korrekt i 1080p.

Ved køb af film, som er tilgængelige fra iTunes i netskyen, overføres HD-versionen af filmen til synkronisering til dine kompatible iOS-enheder. Når du køber film i HD, som aktuelt ikke fås i iTunes i netskyen, overføres filmene både i HD og standardopløsning til synkronisering til dine kompatible iPod- og iOS-enheder. Tidligere køb kan muligvis ikke hentes, hvis de ikke længere findes i iTunes Store, App Store eller iBooks Store. Der er ikke adgang til visse tidligere købte film via iTunes i netskyen.