Statusindikatorens virkemåde på Mac-computere

Læs mere om statusindikatorens virkemåder, og hvad de forskellige lyssignaler betyder.

Statusindikatoren på Mac mini, Mac Studio og Mac Pro viser forskellige mønstre afhængigt af din Mac-computers status. Disse mønstre forekommer også på nogle tidligere modeller af MacBook, MacBook Pro, MacBook Air og iMac, men ikke alle Mac-computere har en statusindikator. Hvis du har en Mac Pro, kan du læse mere om statusindikatorens virkemåde på Mac Pro (2019).

Slukket

Når din Mac er slukket, lyser statusindikatoren ikke.

Tændt eller vågeblus

Når din Mac er tændt eller i tilstanden vågeblus, lyser statusindikatoren hvidt og er tændt, til computeren slukkes.

På Mac mini-modeller fra 2010 og tidligere slukker statusindikatoren, efter at skærmen tændes. På Mac-modeller fra 2014 og tidligere viser statusindikatoren et langsomt pulserende lys, når computeren er på vågeblus.

Gendannelsesfunktion til firmware

Hvis din Mac er i Gendannelsesfunktion til firmware, blinker statusindikatoren hurtigt gult eller lyser konstant gult, og din skærm viser muligvis en tom skærm. Du skal muligvis gendanne firmwaren på din Mac med Apple Silicon eller gendanne firmwaren på din Intel-baserede Mac. Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Hvis statusindikatoren blinker

Hvis statusindikatoren blinker hvidt en eller flere gange, efter du har tændt computeren, kan der være et hardwareproblem. Du kan finde frem til problemet ved at køre Apple-diagnosticering.