GarageBand til iOS: Mikrofon genkendes ikke af iPod touch (3. generation)

Hvis du tilslutter en mikrofon, f.eks. iPhone Stereo Headset, Apple Earphones med fjernbetjening og mikrofon, IK Multimedia iRig eller Blue Mikey, mens GarageBand til iOS kører, genkendes mikrofonen muligvis ikke. Det kan ske med iPod touch (3. generation).

Problemet løses ved at trykke på knappen Hjem. Tryk derefter på GarageBand-symbolet for at åbne programmet igen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.