Hvis dine bogmærker i iCloud eller Safari ikke synkroniseres

Læs mere om, hvordan du løser eventuelle problemer med at bruge iCloud-bogmærker eller Læseliste. Vi kan hjælpe, hvis du skal bruge et bogmærke, som du er kommet til at slette, eller hvis dine ændringer i webbrowseren ikke opdateres på dine andre enheder.

Før du starter

• Se siden med Systemstatus for at finde ud af, om der er kendte problemer, der påvirker iCloud-bogmærker, da din enhed muligvis ikke er årsag til problemet.

• Sørg for, at dato og tid er indstillet korrekt på din iOS-enhed eller Mac. Det er nemt at løse problemer, der skyldes forkert dato og tid, ved at angive de korrekte oplysninger.

• Hvis du vil være sikker på, at du ikke mister vigtige oplysninger, skal du lave kopier af dine bogmærker.

• Hvis dine bogmærker ikke vises i samme rækkefølge på alle dine enheder, skal du kontrollere, hvor mange bogmærker der er i mappen. Hvis der er mere end 500 bogmærker i mappen, er bogmærkernes rækkefølge muligvis ikke den samme på alle enheder.

Hvis du har brug for adgang til et bogmærke, der er blevet slettet inden for de sidste 30 dage, kan du gendanne det fra iCloud.com. Klik på Indstillinger, gå til Avanceret, og klik på Gendan bogmærker.

Læs mere her, hvis du har brug for hjælp til iCloud-faner.

Follow the steps for your device:

iPhone, iPad, iPod touch

Efter hvert trin skal du kontrollere, om der stadig er problemer.

Slå Bogmærker til, og opdater enheden

Sådan kontrolleres internetforbindelsen

1. Åbn Safari, og gå til www.apple.com/dk. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, opdateres iCloud-bogmærker og Læseliste* ikke i Safari. Få hjælp til internetforbindelsen.

2. Åbn et sikkert websted på iOS-enheden for at se, om du har adgang til port 80 og 443. Safari skal have adgang til port 443 for at kunne sende pushopdateringer mellem iCloud og dine enheder.

* Læseliste understøttes kun på iOS- og macOS-enheder.

Kontroller kontooplysningerne

Sørg for, at du er logget ind med samme Apple-id, som du bruger på dine andre understøttede enheder. Tryk på Indstillinger > [dit navn].

Genstart Safari

Luk og genstart appen Safari på iOS-enheden. Hvis du er usikker på, hvordan du lukker Safari, skal du følge disse trin.

Sådan slås iCloud-bogmærker fra og til igen

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud.

2. Slå Safari fra.

3. Du kan vælge Slet fra min [enhed], hvis dataene findes på en eller flere af dine enheder. Ellers skal du vælge Behold på min [enhed].

4. Vent nogle få minutter, og slå derefter Safari til igen.

Genstart enheden

Genstart enheden. Følg disse trin, hvis du er usikker på, hvordan du gør dette.

Mac

Efter hvert trin skal du kontrollere, om der stadig er problemer.

Slå iCloud-bogmærker til, og opgrader softwaren

Sådan kontrolleres internetforbindelsen

1. Afslut Safari, og åbn derefter Safari igen.

2. Prøv at gå til www.apple.com/dk Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, opdateres iCloud-bogmærker og Læseliste ikke i Safari. Få hjælp til internetforbindelsen.

3. Åbn et sikkert websted på Mac-computeren for at se, om du har adgang til port 80 og 443. Safari skal have adgang til port 443 for at kunne sende pushopdateringer mellem iCloud og dine enheder.

Kontroller kontooplysningerne

Vælg Apple-menuen , og klik på iCloud. Sørg for, at du er logget ind med samme Apple-id, som du bruger på dine andre understøttede enheder.

Sådan slås iCloud-bogmærker fra og til igen

1. Afslut Safari.

2. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger. Hvis du bruger macOS Catalina, skal du klikke på Apple-id. Klik på iCloud.

3. Fjern markeringen af Safari.

4. Luk Systemindstillinger, og vent et minuts tid.

5. Åbn Systemindstillinger, og klik på iCloud.

6. Vælg Safari.

7. Åbn Safari.

Genstart computeren

Genstart computeren, og kontroller, om problemet er løst.

Microsoft Windows

Efter hvert trin skal du kontrollere, om der stadig er problemer.

Kontroller systemkravene

Kontroller, at din pc og browser opfylder systemkravene til iCloud.

Sådan kontrolleres internetforbindelsen

1. Prøv at gå til www.apple.com/dk. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, opdateres dine iCloud-bogmærker ikke. Få hjælp til internetforbindelsen.

2. Åbn et sikkert websted for at se, om du har adgang til port 80 og 443. Safari og Internet Explorer skal have adgang til port 443 for at kunne sende pushopdateringer mellem iCloud og dine enheder.

Luk og åbn iCloud til Windows

Hvis du installerer en browser, mens iCloud til Windows er åben, skal du afslutte og åbne iCloud til Windows igen. Derefter vises den nye browser på listen Bogmærkeindstillinger under indstillingerne for iCloud til Windows.

Kontroller dine indstillinger

Åbn iCloud til Windows, og kontroller, om du er logget ind med samme Apple-id, som du bruger på dine andre understøttede enheder.

Opdater browseren

Det kan ske, at dine ændringer i webbrowseren ikke opdateres på dine andre enheder (eller omvendt). Luk og åbn webbrowseren for at opdatere ændringerne.

Bogmærker i Google Chrome opdateres muligvis ikke lige så hurtigt som i Internet Explorer* eller Firefox.

*Hvis du bruger iCloud til Windows 10 eller nyere i Internet Explorer, kan dine bogmærker blive vist i forkert rækkefølge.

Kontroller bogmærkerne i en anden browser

Hvis du ikke kan bruge iCloud-bogmærker i den ene browser, kan du prøve at bruge dem i en anden browser.

Microsoft Edge-browseren i Windows 10 understøtter ikke iCloud-bogmærker. Hvis du vil bruge iCloud-bogmærker i Windows 10, skal du bruge en understøttet browser, f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox eller Internet Explorer. Læs mere om systemkravene til iCloud.

Hvis du plejer at bruge Internet Explorer, kan du f.eks. prøve at bruge Firefox. Hvis problemet kun opstår i en bestemt browser, skal du følge trinnene nedenfor for den pågældende browser. Hvis problemet opstår i flere browsere, skal du kontrollere, om det skyldes computeren, netværksindstillingerne eller forbindelserne.

Kontroller placeringen af mappen Favoritter til Internet Explorer

Hvis du har gemt dine favoritter (bogmærker) fra Internet Explorer på en anden placering, opdateres Favoritter ikke automatisk på dine andre enheder. Sådan løses problemet:

1. Åbn iCloud til Windows.

2. Fjern markeringen af Bogmærker, og klik på Anvend.

3. Placer mappen med dine favoritter på standardplaceringen (som regel C:\Brugere\brugernavn\Favoritter).

4. Vend tilbage til iCloud til Windows, vælg Bogmærker, og klik på Anvend.

Indstil Internet Explorer 10 eller Google Chrome til skrivebordstilstand

Sådan indstilles skrivebordstilstand som standard i Internet Explorer 10:

1. Åbn Internet Explorer.

2. Klik på Funktioner > Internetindstillinger, og klik på fanen Programmer.

3. Vælg Altid i Internet Explorer på skrivebordet. Klik på OK.

4. Marker afkrydsningsfeltet Åbn Internet Explorer-felter på skrivebordet. Klik på OK.

Sådan indstilles skrivebordstilstand som standard i Google Chrome:

1. Åbn Chrome.

2. Klik på Chrome, og vælg Start Chrome igen på skrivebordet.

• Hvis du får vist muligheden Genstart Chrome i Windows 8-tilstand, er skrivebordstilstand allerede valgt som standard.

Sådan aktiveres udvidelsen eller tilføjelsen iCloud-bogmærker i Google Chrome eller Firefox

Google Chrome:

1. Åbn Chrome.

2. Klik på Chrome-menuen øverst til højre, og vælg Flere værktøjer > Udvidelser.

3. Marker afkrydsningsfeltet Aktiver ud for iCloud-bogmærker.

Firefox:

1. Åbn Firefox

2. Klik på Firefox-menuen øverst til højre, og vælg Tilføjelser.

3. Klik på Udvidelser.

4. Klik på Aktiver ud for iCloud-bogmærker.

Sådan slås iCloud-bogmærker fra og til igen

1. Luk browseren.

2. Åbn iCloud til Windows.

3. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet Bogmærker, og klik på Anvend.

4. Vent nogle få sekunder, vælg Bogmærker, og klik på Anvend.

5. Åbn browseren.

Genstart computeren

Når du har genstartet computeren, skal du kontrollere, om problemet er løst.

Sådan stoppes automatisk opdatering af bogmærker i Google Chrome eller Firefox

Hvis du vil stoppe automatisk opdatering af bogmærker i Google Chrome eller Firefox, skal du slå udvidelsen eller browsertilføjelsen iCloud fra:

1. Åbn iCloud til Windows.

2. Klik på Indstillinger ud for Bogmærker.

3. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet ud for Chrome eller Firefox. Klik på OK.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på Fjern.

• Hvis du deaktiverede Chrome i iCloud til Windows, åbnes fanen Udvidelser i Chrome. Hvis du vil deaktivere udvidelsen, skal du fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet Aktiver ud for udvidelsen iCloud-bogmærker eller klikke på symbolet for papirkurven for at fjerne udvidelsen.

• Hvis du deaktiverede Firefox i iCloud til Windows, åbnes programmet til administration af Firefox-tilføjelsesprogrammer. Klik på Deaktiver ud for tilføjelsesprogrammet iCloud-bogmærker for at slå tilføjelsen fra, eller klik på Fjern for at fjerne tilføjelsen.

Læs mere

Se, hvordan du bruger iCloud-bogmærker med Firefox eller Google Chrome til Windows.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.