Få hjælp til at bruge iCloud-bogmærker og -læseliste

Lær at løse eventuelle problemer med at bruge iCloud-bogmærker eller -læseliste. Vi kan hjælpe, hvis du skal bruge et bogmærke, som du er kommet til at slette, eller hvis dine ændringer i webbrowseren ikke opdateres på dine andre enheder.

Før du starter

• Kontroller siden med Systemstatus for at finde ud af, om der er kendte problemer, der påvirker iCloud-bogmærker, når din enhed ikke er årsag til problemet.
  • Kontroller, at enhedens dato og tid er indstillet korrekt.  Det er nemt at løse problemer, der skyldes forkert dato og tid, ved at angive de korrekte oplysninger.
  • Sikkerhedskopier dine bogmærker, så du ikke mister vigtige oplysninger.
  • Hvis dine bogmærker ikke vises i samme rækkefølge på alle dine enheder, skal du kontrollere, hvor mange bogmærker der er i mappen. Hvis der er mere end 500 bogmærker i mappen, er bogmærkernes rækkefølge muligvis ikke den samme på alle enheder.

Hvis du har brug for adgang til et bogmærke, der er blevet slettet inden for de sidste 30 dage, kan du gendanne det fra iCloud.com. Klik på Indstillinger, gå til Avanceret, og klik på Gendan bogmærker.

Læs mere, hvis du har brug for hjælp til at bruge iCloud-faner.

iPhone, iPad og iPod touch

Efter hvert trin skal du kontrollere, om der stadig er problemer.

Slå Bogmærker til, og opdater enheden

Kontroller internetforbindelsen

1. Åbn Safari, og gå til www.apple.com/dk/. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, opdateres iCloud-bogmærker og -læseliste ikke i Safari. Få hjælp til internetforbindelsen.
  2. Åbn et sikkert websted på iOS-enheden for at se, om du har adgang til port 80 og 443. Safari skal have adgang til port 443 for at kunne sende pushopdateringer mellem iCloud og dine enheder.

Kontroller kontooplysningerne

Tryk på Indstillinger > iCloud, og kontroller, at du er logget ind med samme Apple-id, som du bruger på dine andre understøttede enheder.

Genstart Safari

Luk og genstart appen Safari på iOS-enheden.

iOS 7 og nyere versioner:

1. Dobbeltklik på knappen Hjem for at få vist dine åbne apps.
  2. Find eksempelskærmbilledet i Safari, og skub det opad for at lukke appen.
  3. Tryk på knappen Hjem for at vende tilbage til hjemmeskærmen.
  4. Vent et minuts tid, og åbn derefter appen Safari igen.

Sådan slås iCloud-bogmærker fra og til igen

1. Tryk på Indstillinger > iCloud.
  2. Slå Safari fra.
  3. Du kan vælge Slet fra min [enhed], hvis dataene findes på en eller flere af dine enheder. Ellers skal du vælge Behold på min [enhed].
  4. Vent nogle få minutter, og slå derefter Safari til igen.

Genstart enheden

Hold knappen Vågeblus til/fra nede, og træk i mærket, når du bliver bedt om at slukke. Tænd enheden igen.

Mac

Efter hvert trin skal du kontrollere, om der stadig er problemer.

Slå iCloud-bogmærker til, og opgrader softwaren

Kontroller internetforbindelsen

1. Prøv at gå til www.apple.com/dk i Safari. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, opdateres iCloud-bogmærker og -læseliste ikke i Safari. Få hjælp til internetforbindelsen.
  2. Åbn et sikkert websted på Mac-computeren for at se, om du har adgang til port 80 og 443. Safari skal have adgang til port 443 for at kunne sende pushopdateringer mellem iCloud og dine enheder.

Kontroller kontooplysningerne

Klik på Apple > Systemindstillinger, og klik på iCloud. Sørg for, at du er logget ind med samme Apple-id, som du bruger på dine andre understøttede enheder.

Sådan slås iCloud-bogmærker fra og til igen

1. Afslut Safari.
  2. Klik på Apple > Systemindstillinger, og klik på iCloud.
  3. Fjern markeringen af Safari.
  4. Luk Systemindstillinger, og vent et minuts tid.
  5. Åbn Systemindstillinger, og klik på iCloud.
  6. Vælg Safari.
  7. Åbn Safari.

Genstart computeren

Genstart computeren, og kontroller, om problemet er løst.

Microsoft Windows

Efter hvert trin skal du kontrollere, om der stadig er problemer.

Kontroller systemkravene

Kontroller, om pc'en og browseren opfylder systemkravene til iCloud.

Kontroller internetforbindelsen

1. Prøv at gå til www.apple.com/dk. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, opdateres dine iCloud-bogmærker ikke. Få hjælp til internetforbindelsen.
  2. Åbn et sikkert websted for at se, om du har adgang til port 80 og 443. Safari og Internet Explorer skal have adgang til port 443 for at kunne sende pushopdateringer mellem iCloud og dine enheder.

Luk og åbn iCloud til Windows

Hvis du installerer en browser, mens iCloud til Windows er åben, skal du afslutte og åbne iCloud til Windows igen. Derefter vises den nye browser på listen Indstillinger for bogmærker under indstillingerne for iCloud til Windows.

Kontroller dine indstillinger

Åbn iCloud til Windows, og kontroller, om du er logget ind med samme Apple-id, som du bruger på dine andre understøttede enheder.

Opdater browseren

Det kan ske, at dine ændringer i webbrowseren ikke opdateres på dine andre enheder (eller omvendt). Luk og åbn webbrowseren for at opdatere ændringerne.

Bogmærker i Google Chrome opdateres muligvis ikke lige så hurtigt som i Internet Explorer eller Firefox. Dette skyldes, at Google Chrome begrænser antallet af opdateringer, der kan foretages inden for et kortere tidsrum.

Kontroller bogmærkerne i en anden browser

Hvis du ikke kan bruge iCloud-bogmærker i den ene browser, kan du prøve at bruge dem i en anden browser.

Microsoft Edge-browseren i Windows 10 understøtter ikke iCloud-bogmærker. Hvis du vil bruge iCloud-bogmærker i Windows 10, skal du bruge en understøttet browser, f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox eller Internet Explorer.  Læs mere om systemkravene til iCloud.

Hvis du plejer at bruge Internet Explorer, kan du f.eks. prøve at bruge Firefox. Hvis problemet kun opstår i en bestemt browser, skal du følge trinnene nedenfor for den pågældende browser. Hvis problemet opstår i flere browsere, skal du kontrollere, om det skyldes computeren, netværksindstillingerne eller forbindelserne.

Kontroller placeringen af mappen Favoritter til Internet Explorer

Hvis du har gemt dine favoritter (bogmærker) fra Internet Explorer på en anden placering, opdateres Favoritter ikke automatisk på dine andre enheder. Sådan løses problemet:

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Fjern markeringen af Bogmærker, og klik på Anvend.
  3. Placer mappen med dine favoritter på standardplaceringen (som regel C:\Brugere\brugernavn\Favoritter).
  4. Vend tilbage til iCloud til Windows, vælg Bogmærker, og klik på Anvend.

Indstil Internet Explorer 10 eller Google Chrome til skrivebordstilstand

Sådan indstilles skrivebordstilstand som standard i Internet Explorer 10:

1. Åbn Internet Explorer.
  2. Klik på Funktioner > Internetindstillinger, og klik på fanen Programmer.
  3. Vælg Altid i Internet Explorer på skrivebordet. Klik på OK.
  4. Marker afkrydsningsfeltet Åbn Internet Explorer-felter på skrivebordet. Klik på OK.

Sådan indstilles skrivebordstilstand som standard i Google Chrome:

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på Chrome, og vælg Start Chrome igen på skrivebordet.
    Hvis du får vist muligheden Genstart Chrome i Windows 8-tilstand, er skrivebordstilstand allerede valgt som standard.

Sådan aktiveres udvidelsen eller tilføjelsen iCloud-bogmærker i Google Chrome eller Firefox

Google Chrome:

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på Chrome-menuen øverst til højre, og vælg Flere værktøjer > Udvidelser.
  3. Marker afkrydsningsfeltet Aktiver ud for iCloud-bogmærker.

Firefox:

1. Åbn Firefox
  2. Klik på Firefox-menuen øverst til højre, og vælg Tilføjelser.
  3. Klik på Udvidelser.
  4. Klik på Aktiver ud for iCloud-bogmærker.

Sådan slås iCloud-bogmærker fra og til igen

1. Luk browseren.
  2. Åbn iCloud til Windows.
  3. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet Bogmærker, og klik på Anvend.
  4. Vent nogle få sekunder, vælg Bogmærker, og klik på Anvend.
  5. Åbn browseren.

Genstart computeren

Når du har genstartet computeren, skal du kontrollere, om problemet er løst.

Sådan stoppes automatisk opdatering af bogmærker i Google Chrome eller Firefox

Hvis du vil stoppe automatisk opdatering af bogmærker i Google Chrome eller Firefox, skal du slå udvidelsen eller browsertilføjelsen iCloud fra:

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Indstillinger ud for Bogmærker.
  3.  Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet ud for Chrome eller Firefox. Klik på OK.
  4. Klik på Anvend, og klik på Fjern.
  • Hvis du deaktiverede Chrome i iCloud til Windows, åbnes fanen Udvidelser i Chrome. Hvis du vil deaktivere udvidelsen, skal du fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet Aktiver ud for udvidelsen iCloud-bogmærker eller klikke på symbolet for papirkurven for at fjerne udvidelsen.
  • Hvis du deaktiverede Firefox i iCloud til Windows, åbnes programmet til administration af Firefox-tilføjelsesprogrammer. Klik på Deaktiver ud for tilføjelsesprogrammet iCloud-bogmærker for at slå tilføjelsen fra, eller klik på Fjern for at fjerne tilføjelsen.

Læs mere

Lær at bruge iCloud-bogmærker med Firefox eller Google Chrome til Windows

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: