Problemer med iCloud-sikkerhedskopiering eller gendannelse

Her kan du læse om, hvordan du kan få hjælp til iCloud-sikkerhedskopiering af din iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du har brug for hjælp, efter du har forsøgt at sikkerhedskopiere i iCloud eller gendanne fra en iCloud-sikkerhedskopi, kan du bruge denne fremgangsmåde.

Få hjælp til at sikkerhedskopiere din enhed med iCloud-sikkerhedskopiering

Her kan du læse, hvad du skal gøre, alt efter hvilket problem du oplever, eller hvilken meddelelse du modtager.

Sådan gør du, hvis din enhed ikke sikkerhedskopieres automatisk om natten

Du kan sikkerhedskopiere din enhed automatisk hver dag på følgende måde:

• Kontroller, om iCloud-sikkerhedskopiering er slået til under Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-sikkerhedskopiering. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud > Sikkerhedskopi.
  • Slut enheden til en stikkontakt.
  • Slut din enhed til et Wi-Fi-netværk.
  • Sørg for, at enhedens skærm er låst.
  • Kontroller, at der er tilstrækkelig ledig plads i iCloud til sikkerhedskopien.

Du kan også sikkerhedskopiere fra menuen Indstillinger. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud, rul ned, og tryk på iCloud-sikkerhedskopiering. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud og derefter rulle ned og trykke på Sikkerhedskopi. Kontroller, at iCloud-sikkerhedskopiering er slået til, og tryk på Sikkerhedskopier nu.*

*Hvis valgmuligheden Sikkerhedskopier nu er udtonet, kan det skyldes, at du ikke har forbindelse til Wi-Fi, eller en netværksbegrænsning. For eksempel har offentlige netværk (såsom skole- eller virksomhedsnetværk) sommetider profil- eller begrænsningsindstillinger, som gør iCloud-sikkerhedskopiering utilgængelig. Kontakt din systemadministrator eller it-afdeling for at få hjælp.

Sådan gør du, hvis du får en advarsel om, at der ikke er nok lagringsplads i iCloud

Denne meddelelse vises, når du skal have mere iCloud-lagringsplads for at sikkerhedskopiere (mængden af tilgængelig lagringsplads på din iOS-enhed er forskellig fra den tilgængelige lagringsplads i iCloud).

Her er et par forslag til, hvad du kan gøre:

Sådan gør du, hvis du får en meddelelse om, at der var problemer med at aktivere iCloud-sikkerhedskopiering

1. Vent ti minutter, og gå derefter til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-sikkerhedskopiering. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud og derefter rulle ned og trykke på Sikkerhedskopi. Kontroller, at iCloud-sikkerhedskopiering er slået til. Hvis der vises en anden advarsel, skal du følge trinnene i den pågældende besked og derefter prøve igen.
  2. Gå til Indstillinger > iCloud. Tryk på Apple-id, og log ind på iCloud med adgangskoden til dit Apple-id.
  3. Kontroller, om iCloud-sikkerhedskopiering er tilgængelig, på Apples side om systemsupport.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Sådan gør du, hvis du får en advarsel om, at din enhed bliver gendannet

Bevar forbindelsen til et stabilt Wi-Fi-netværk og en fungerende strømforsyning, indtil processen er fuldført. Sikkerhedskopiens størrelse og Wi-Fi-netværkets hastighed afgør, hvor lang tid det tager at oprette en sikkerhedskopi eller gendanne fra en sikkerhedskopi.

Sådan gør du, hvis du får en meddelelse om, at den seneste sikkerhedskopiering ikke kunne fuldføres

Kontroller, at du har forbindelse til Wi-Fi. Du kan ikke foretage iCloud-sikkerhedskopiering via en mobildataforbindelse. Gå herefter til Indstillinger > [dit navn]> iCloud > iCloud-sikkerhedskopiering, og tryk på Sikkerhedskopier nu. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en ældre version, skal du gå til Indstillinger > iCloud > Sikkerhedskopi. Hvis meddelelsen vises igen, skal du kontakte Apple-support.

Få hjælp til gendannelse fra en iCloud-sikkerhedskopi

Kontroller, at du har forbindelse til Wi-Fi. Du kan ikke gendanne fra en sikkerhedskopi via en mobildataforbindelse. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du finde ud af, hvad du skal gøre, alt efter hvilket problem du oplever, eller hvilken advarsel du modtager.

Sådan gør du, hvis du får en meddelelse, hvor du bliver bedt om flere adgangskoder til Apple-id

Hvis du ikke kan huske adgangskoden til et Apple-id, når du bliver bedt om at logge ind, kan du trykke på Spring dette trin over og logge ind senere. Hvis du bliver bedt om at logge ind med flere Apple-id'er, kan det skyldes, at din sikkerhedskopi indeholder køb, som blev foretaget med mere end ét Apple-id. Disse køb kan f.eks. være apps, film eller musik.

Sådan gør du, hvis gendannelsen tager lang tid

Bevar forbindelsen til et stabilt Wi-Fi-netværk og en fungerende strømforsyning, indtil processen er fuldført. Sikkerhedskopiens størrelse og Wi-Fi-netværkets hastighed afgør, hvor lang tid det tager at gendanne fra en sikkerhedskopi.

Sådan gør du, hvis du får en meddelelse om, at gendannelsen er ufuldstændig, eller at nogle elementer ikke kan gendannes

Du får disse meddelelser, hvis du har afbrudt Wi-Fi-forbindelsen under gendannelsesprocessen, eller hvis der er apps eller indhold, som ikke kunne gendannes. Her kan du se nogle mulige årsager, og hvordan du kan løse problemet:

• Hvis du får en meddelelse i stil med "Gendanner 350 ud af 1200 elementer", er dine fotos formodentlig stadig ved at blive gendannet. Sørg for, at din enhed er forbundet til et stabilt Wi-Fi-netværk og en strømforsyning, så processen kan fuldføres.
  • Hvis en af dine apps vises udtonet eller tager lang tid at indlæse, skal du sikre, at du har forbindelse til et Wi-Fi-netværk. Tryk derefter på appen for at afbryde processen midlertidigt, og tryk igen for at fortsætte. Hvis dette ikke løser problemet, skal du slette appen og downloade den igen.
  • Når din sikkerhedskopi indeholder køb, der er foretaget med mere end ét Apple-id, bliver du bedt om at logge ind med flere Apple-id'er. Hvis du ikke kan huske en adgangskode eller ikke købte en app med din egen Apple-id-konto, får du muligvis denne meddelelse:
    "Der er apps eller indhold, som ikke kan gendannes, fordi de ikke længere er tilgængelige i iTunes eller App Store, blev købt med en anden konto eller blev synkroniseret fra din computer." Hvis dette indhold er lagret i iTunes på din Mac eller pc, kan du prøve at synkronisere enheden med computeren for at gendanne indholdet.