Sådan gør du, hvis du ikke kan sikkerhedskopiere til iCloud eller gendannelse fra iCloud-sikkerhedskopiering mislykkedes

Her kan du læse om, hvordan du kan få hjælp til iCloud-sikkerhedskopiering af din iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du har brug for hjælp, efter du har forsøgt at sikkerhedskopiere i iCloud eller gendanne fra en iCloud-sikkerhedskopi, kan du bruge denne fremgangsmåde.

Få hjælp til at sikkerhedskopiere din enhed med iCloud-sikkerhedskopiering

Her kan du læse, hvad du skal gøre, alt efter hvilket problem du oplever, eller hvilken meddelelse du modtager.

iPhone, der viser en fejlmeddelelse for iPhone-sikkerhedskopiering grundet manglende plads i iCloud

Sådan gør du, hvis du får en advarsel om, at der ikke er nok lagringsplads i iCloud

Der vises en meddelelse, når du har behov for mere iCloud-lagringsplads til at sikkerhedskopiere (mængden af tilgængelig lagringsplads på din iOS-enhed er forskellig fra den tilgængelige lagringsplads i iCloud). Før du fortsætter, skal du finde ud, hvor meget din næste sikkerhedskopi fylder, samt hvor meget tilgængelig iCloud-lagringsplads du har.

Sådan finder du ud af, hvor meget din næste sikkerhedskopi fylder.

• Hvis du bruger iOS 11 eller en nyere version: Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Administrer lagringsplads > Sikkerhedskopier. Tryk på den enhed, du bruger.
  • Hvis du bruger iOS 10.3: Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-lagring > Lagringsplads. Tryk på den enhed, du bruger.

Når du har tjekket, hvor meget ledig iCloud-lagringsplads du har, kan du prøve at udføre nedenstående trin for at færdiggøre din sikkerhedskopi:

1. Opgrader din iCloud-lagringsplan.
  2. Reducer størrelsen på din sikkerhedskopi.
  3. Slet alle de data, som du ikke har brug for.
  4. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Sådan gør du, hvis du får en meddelelse om, at den seneste sikkerhedskopiering ikke kunne fuldføres

1. Kontroller, at du er tilsluttet til Wi-Fi.
  2. Sørg for, at din enhed er fuldt opdateret.
  3. Prøv at udføre sikkerhedskopieringen på et andet Wi-Fi-netværk.
  4. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Få hjælp til gendannelse fra en iCloud-sikkerhedskopi

Er det første gang, at du gendanner fra en iCloud-sikkerhedskopi? Du kan finde en detaljeret vejledning her.

Kontroller, at du har forbindelse til Wi-Fi, da du ikke kan gendanne fra en sikkerhedskopi via en mobildataforbindelse. Sikkerhedskopiens størrelse og Wi-Fi-netværkets hastighed afgør, hvor lang tid det tager at gendanne fra en sikkerhedskopi.

Sådan gør du, hvis du ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk på din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du finde ud af, hvad du skal gøre, alt efter hvilket problem du oplever, eller hvilken advarsel du modtager.

Hvis der opstår en fejl under gendannelsen fra en iCloud-sikkerhedskopi

Hvis du allerede har forsøgt at gendanne din enhed, og der er opstået en fejl, skal du gøre følgende:

1. Slet enheden, og indstil den som en ny enhed.
  2. Tjek din softwareversion, og bekræft, at den er fuldt opdateret.
  3. Bekræft, at du er tilsluttet til Wi-Fi.
  4. Slet enheden, og prøv at gendanne den fra din iCloud-sikkerhedskopi igen.
  5. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Hvis den sikkerhedskopi, du gerne vil gendanne fra, ikke vises på skærmbilledet Vælg en sikkerhedskopi

1. Bekræft, at der findes en tilgængelig sikkerhedskopi.
  2. Prøv at gendanne enheden på et andet netværk.
  3. Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Hvis der mangler data efter gendannelsen fra en sikkerhedskopi