GarageBand: Afsluttes pludselig ved ændring af indgående lydniveau i Lær at spille-guitarlektioner

Hvis du justerer det indgående lydniveau i Lær at spille-guitarlektioner, kan GarageBand afsluttes pludselig, hvis du bruger en Apogee Duet 2.

Juster guitarniveauet på Apogee Duet 2 eller i ApoGee Maestro 2-softwaren.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.