AirPort-baser: Der kan ikke føjes ekstra AirPort-baser til et udvidet netværk, hvis adgangskontrol af MAC-adresser er aktiveret

Hvis du konfigurerer en AirPort-base til at udvide rækkevidden af et Wi-Fi-netværk, som anvender adgangskontrol af MAC-adresser, kan enheden ikke oprette forbindelse efter tryk på Opdater. Statusindikatoren på den ekstra AirPort-base blinker orange. Du kan ikke længere se AirPort-basen i AirPort-værktøj.

Hvis adgangskontrol af MAC-adresser er aktiveret på den primære AirPort-base med standardindstillingen Ingen adgang, og du gerne vil tilføje en Wi-Fi-enhed, f.eks. en ekstra AirPort-base, skal du føje Wi-Fi-enhedens MAC-adresse til listen med adgangskontrol af MAC-adresse, inden enheden konfigureres.

Du kan også deaktivere adgangskontrol af MAC-adresser ved at vælge AirPort-værktøj > AirPort > rullemenuen på fanen Adgangskontrol og derefter vælge Slået fra.

Hvis du allerede har forsøgt at tilføje en AirPort-base uden at deaktivere adgangskontrol af MAC-adresser, skal du gendanne standardindstillingerne på den ekstra AirPort-base ved at bruge nulstillingsknappen på basen. Brug derefter en af ovenstående muligheder for at konfigurere den.

Hjælp til nulstilling af AirPort-baser kan ses i artiklen Ofte stillede spørgsmål om nulstilling af en AirPort-base eller Time Capsule.