GarageBand til iOS: Deling af sange med iTunes til Windows

I Windows vises GarageBand-sange som mapper, og disse mapper kan ikke føjes til iTunes til Windows.

Problemet er løst i iTunes til Windows 11.4 og nyere versioner. Opdater til den nyeste version af iTunes.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.