GarageBand '11: Manglende diskplads ved overførsel efter køb i Mac App Store

Første gang du åbner GarageBand '11 efter at have overført programmet fra Mac App Store, vises der muligvis en advarsel om, at der ikke er tilstrækkelig diskplads til at udføre overførslen.

Der kræves ekstra data for at kunne bruge GarageBand. Hvis dataene ikke allerede er installeret, skal de overføres. Det kræver yderligere 1,2 GB plads på harddisken.

Du kan få mere plads ved at flytte nogle af dine arkiver til en anden disk (f.eks. en ekstern harddisk eller et USB-flashdrev) eller ved at slette unødvendige arkiver og derefter tømme Papirkurv.