Hvis din iPhone, iPad eller iPod ikke opretter forbindelse til eller kan bruges i din bil

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis enheden ikke vil oprette forbindelse til bilradioen.

Hvis du opretter forbindelse via CarPlay

CarPlay findes i udvalgte biler og er en smartere og mere sikker måde at bruge din iPhone på i bilen. CarPlay viser det, som du vil foretage dig med din iPhone under kørslen, på bilens indbyggede skærm.

Hvis din bil understøtter CarPlay via USB-porten, skal du slutte din iPhone til USB-porten i bilen eller på bilradioen. USB-porten kan være mærket med et CarPlay-symbol eller et smartphonesymbol.

Hvis bilen understøtter trådløs CarPlay, skal du trykke på knappen til stemmestyring på rattet for at indstille CarPlay. Eller du skal kontrollere, at bilen er indstillet til trådløs pardannelse eller pardannelse via Bluetooth. Gå derefter til Indstillinger på din iPhone > Generelt > CarPlay > Tilgængelige biler, og vælg din bil. Se brugermanualen til bilen for at få flere oplysninger.

Læs mere om CarPlay eller om, hvordan du indstiller og bruger CarPlay.

Hvis du bruger Bluetooth

1. Genstart enheden.
  2. Gå til Indstillinger > Bluetooth, og slå Bluetooth fra. Vent i 5 sekunder, og slå derefter Bluetooth til.
  3. Se i brugervejledningen til din bilradio for at finde ud af, hvordan der dannes par med en Bluetooth-enhed. I de fleste biler indstilles telefonen på bilens skærm.
  4. Hvis du har sluttet flere telefoner til bilradioen, kan du forsøge at omdøbe din enhed: Gå til Indstillinger > Generelt > Om > Navn, og angiv et nyt navn. Prøv derefter at oprette forbindelse igen.
  5. Opdater enheden.
  6. Installer eventuelle firmwareopdateringer til din bilradio.
  7. Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du kontakte Apple-support.

Hvis du bruger USB-afspilning

1. Genstart din enhed, og start bilen igen.
  2. Kontroller, at din enhed er låst op, og at hjemmeskærmen vises.
  3. Prøv eventuelt at tilslutte med et andet kabel eller via en anden USB-port. Se brugermanualen til bilen for at læse mere om, hvordan du tilslutter en Apple-enhed.
  4. Kontroller, om opladerporten er snavset eller beskadiget. Kontroller, at du har sat opladerkablet helt ind i porten.
  5. Opdater enheden.
  6. Installer eventuelle firmwareopdateringer til din bilradio.
  7. Prøv at afspille lyd fra en anden app. Hvis du ikke kan afspille lyd fra en app fra en anden producent, skal du kontakte appudvikleren for at få hjælp. Hvis du ikke kan afspille lyd fra en Apple-app, skal du kontakte Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.