Pages '09: EndNote-tilbehør til Pages

Hvis du har overført Pages ’09 fra Mac App Store og gerne vil indsætte referencer fra EndNote*, skal du installere EndNote-tilbehøret til Pages.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Der er følgende systemkrav ved installering af EndNote-tilbehøret:

• Mac OS X v10.6.6 eller en nyere version
  • Pages 4.0.3 eller ældre versioner, der er overført fra Mac App Store
  • EndNote X2 eller en nyere version*

Hent tilbehørsinstalleringsprogrammet, og åbn det. Installeringsprogrammet kan hentes her.

Bemærk: Tilbehøret installeres automatisk, hvis Pages ’09 installeres som en del af iWork-suiten (fra en prøveversion, forhandleræske, CTO eller disklicens).

Yderligere oplysninger

*EndNote sælges separat.

Hvis du vil have oplysninger om at bruge EndNote sammen med Pages 5.0 og nyere versioner, skal du se artiklen Pages til Mac: EndNote-tilbehør til Pages.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.