Apple-computere: Sort skærm eller ingen reaktion fra Mini DisplayPort-skærm efter vågeblus

I nogle tilfælde kan der være sort skærm, når vågeblus afbrydes på computeren. Computeren kan også se ud til ikke at reagere, når der er sort skærm.

Det kan forekomme i destinationsskærmtilstand, eller hvis du bruger to eller flere Mini DisplayPort-enheder.

Brug kun Mini DisplayPort til DisplayPort-adaptere, der overholder VESA 1.1a. Se i dokumentationen til kablet, eller kontakt producenten for at finde ud af, om kablet overholder VESA 1.1a.

Yderligere oplysninger

Nogle kabler, der markedsføres som værende i overensstemmelse med VESA 1.1, kan være behæftet med et konstruktionsproblem, som kan medføre, at benene i DisplayPort-stikket i en af kabelenderne kortslutter. I kabler, der overholder VESA 1.1a, er benene i DisplayPort-stikkene i begge ender af kablet isoleret.

Der er flere oplysninger om VESA 1.1a DisplayPort Interoperability Guidelines på siden www.vesa.org.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.