iOS: Microsoft Exchange Server 2010 SP1 accepterer kun ti enheder pr. konto

Microsoft Exchange ActiveSync 14.1, der er inkluderet i Exchange Server 2010 SP1, har en grænse på ti enheder pr. Exchange-konto. Microsoft kalder disse forbindelser for partnerskaber. Hvis du indstiller en konto på en iOS-enhed, som medfører en overskridelse af begrænsningen, eller hvis du har konfigureret en eksisterende konto og Exchange Server opgraderes til 2010 SP1, kan der ske følgende.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.
  • Du kan ikke synkronisere Mail, Kalender og Noter med din Exchange-konto.
  • Hvis du forsøger at installere en beskrivelse, der indstiller en Exchange-konto, installeres beskrivelsen ikke.
  • Hvis du tjekker e-mail på en anden enhed, vises følgende meddelelse: "Error with your new mobile phone partnership. You have 11 phone partnerships out of the maximum allowed 10 partnerships." (Fejl i dit nye mobiltelefonpartnerskab. Du har 11 telefonpartnerskaber ud af de højst tilladte 10 partnerskaber.).

Følg nedenstående fremgangsmåde for at reducere antallet af enheder, der er tilknyttet din konto:

1. Log på Outlook Web App, og gå til Indstillinger > Telefon > Mobiltelefoner.
  2. Slet de partnerskaber, der ikke bruges, så antallet af tilknyttede enheder til denne konto kommer ned på højst 10.

Exchange Server-administratoren kan ændre EASMaxDevices-parameteren i klientreguleringspolitikken for at øge antallet af tilladte mobilenheder som beskrevet i følgende Microsoft-artikler om klientreguleringspolitikkernes funktionsmåde og indstilling.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.