iTunes og iCloud: Mail, Kontakter, Kalender og Opgaver synkroniseres ikke, når Microsoft Office Klik og kør bruges

Hvis du bruger Microsoft Office i versionen Klik og kør, vises Outlook ikke som en indstillingsmulighed ved valg af data, der skal synkroniseres med iTunes eller iCloud-kontrolpanelet.

Hvis du vil bruge iTunes eller iCloud-kontrolpanelet til at holde e-mail, kontakter, kalendere og opgaver opdateret på tværs af iOS-enheder og Microsoft Outlook, skal der være installeret en fuld version af Microsoft Outlook 2013 eller 2010 på harddisken.

Du kan se flere oplysninger og få hjælp til Microsoft Office Klik og kør og finde ud af, hvordan man skifter fra Klik og kør til en lokal installation af Office 2010

Dette dokument opdateres, efterhånden som oplysningerne bliver tilgængelige.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.