iTunes og iCloud: Mail, Kontakter, Kalender og Opgaver synkroniseres ikke, når Microsoft Office Klik og kør bruges

Hvis du bruger Microsoft Office i versionen Klik og kør, vises Outlook ikke som en indstillingsmulighed ved valg af data, der skal synkroniseres med iTunes eller iCloud-kontrolpanelet.

Hvis du vil bruge iTunes eller iCloud-kontrolpanelet til at holde e-mail, kontakter, kalendere og opgaver opdateret på tværs af iOS-enheder og Microsoft Outlook, skal der være installeret en fuld version af Microsoft Outlook 2013 eller 2010 på harddisken.

Du kan se flere oplysninger og få hjælp til Microsoft Office Klik og kør og finde ud af, hvordan man skifter fra Klik og kør til en lokal installation af Office 2010

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.