Køb af film og tv-udsendelser i Apple TV App

Køb film og tv-udsendelser, download eller stream dem, og se dem hvor som helst med Apple TV App.

Apple TV App,1 kan du købe eller leje film, købe episoder eller sæsoner af tv-udsendelser1 og abonnere på Apple TV-kanaler for at streame eller downloade film eller tv-udsendelser. På iOS-enhed, Apple TV eller kompatibelt smart-tv: Se efter Apple TV App. På Mac eller pc: Brug iTunes.

Køb, og download eller stream

Du skal have et Apple-id for at købe noget i Apple TV App. Dit Apple-id er den konto, som du bruger til at få adgang til Apple-tjenester. Hvis du bruger andre Apple-tjenester som f.eks. iCloud, skal du logge ind i Apple TV App med det samme Apple-id. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et.

Hvis knappen Download vises ud for en video i Apple TV App, har du enten købt denne video, eller den kan downloades, fordi den er del af dit abonnement på Apple TV-kanalen. Tryk på knappen Download for at downloade videoen til din enhed. Du bliver ikke opkrævet for videoen igen.

Du kan ikke downloade videoer til Apple TV eller smart-tv'er, du kan kun streame dem.

På iPhone, iPad eller iPod touch

Åbn Apple TV App, tryk på fanen Se nu, og tryk derefter på Film, Tv-udsendelser,1 eller Børn for at se videoer i disse kategorier. Du kan også trykke på Søg for at finde en bestemt film eller tv-udsendelse.

Sådan gør du, hvis du vil købe noget:

1. Tryk på en film eller tv-udsendelse.
  2. Tryk på købsprisen og derefter på Køb. Hvis du vil købe en sæson eller et sæsonpas til en tv-udsendelse, skal du rulle ned til Sådan ser du og trykke på Køb sæsoner. Du er muligvis nødt til at logge ind med dit Apple-id.
  3. Tryk på  for at afspille videoen.  Du kan også trykke på knappen Download for at downloade videoen til din enhed.

Du kan finde dine film og tv-udsendelser på fanen Bibliotek.

På Apple TV eller smart-tv

Apple TV App er indbygget i Apple TV og er tilgængelig på kompatible smart-tv'er.

Åbn Apple TV App, og gå til Se nu, Film, Tv-udsendelser eller Børn øverst på skærmen. Du kan også bruge fanen Søg til at finde det, du gerne vil se.

Sådan gør du, hvis du vil købe noget:

1. Vælg en film eller tv-udsendelse.
  2. Vælg købsprisen. Hvis du vil købe en sæson eller et sæsonpas til en tv-udsendelse, skal du rulle ned til Sådan ser du og trykke på Køb sæsoner. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple-id for at gennemføre købet.
  3. Vælg Afspil for at se videoen. Du kan ikke downloade videoer til dit Apple TV eller smart-tv.

Du kan finde film og tv-udsendelser ved at gå til Bibliotek.

I iTunes på Mac eller pc

Åbn iTunes på din Mac eller pc, og vælg Film eller Tv-udsendelser1 i menuen øverst til venstre. Klik på Butik øverst i vinduet, og gennemse eller søg efter en specifik titel eller et specifikt nøgleord.

Sådan gør du, hvis du vil købe noget:

1. Klik på en film eller tv-udsendelse.
  2. Klik på købsprisen for at købe en hel sæson. Du kan også klikke på prisen ud for en episode for at købe en enkelt episode. Du er muligvis nødt til at logge ind med dit Apple-id. Køb af sæsoner og sæsonpas til tv-udsendelser kan du finde nederst på produktsiden.
  3. Klik på afspilningsknappen for at afspille videoen. Hvis du vil downloade videoen til din computer, skal du klikke på knappen Download.

Du kan finde dine film og tv-udsendelser ved at gå til Film > Bibliotek eller Tv-udsendelser > Bibliotek.

I nogle lande og områder kaldes Film for Spillefilm og Tv-udsendelser for Programmer.

Sådan får du mere at vide om en film eller en tv-udsendelse

Hvis du vil vide mere om en videos udgivelsesdato, sprog, undertekster, anmeldelser eller iTunes Extras, kan du tjekke filmens eller tv-udsendelsens oplysningsside.

• Hvis 4K , Dolby Vision , Dolby Atmos eller HDR vises ud for navnet på en film, kan du se den i et videoformat af højere kvalitet på kompatible enheder.2 Læs mere om 4K, HDR, Dolby Vision og Dolby Atmos.
  • Hvis CC eller SDH vises ud for navnet på en video, indeholder videoen closed captioning eller undertekster til døve og hørehæmmede. Læs mere om, hvordan du slår undertekster og lyd på flere sprog til.
  • Hvis der vises AD ud for navnet på en video, omfatter videoen indhold med lydbeskrivelser. Det betyder, at et valgfrit lydspor beskriver ikke-verbale situationer og handlinger i filmen. Læs mere om indhold med lydbeskrivelser.
  • Hvis du vil se, om en film indeholder bonusmateriale, f.eks. slettede scener, trailere eller kommentarer, skal du rulle ned til Sådan ser du og kigge efter Indeholder iTunes Extras under Køb. Få hjælp til iTunes Extras.
  • Hvis du har et sæsonpas eller et multipas til alle aktuelle og fremtidige episoder af en tv-udsendelse, kan du finde detaljer om passet nederst på produktsiden. Når en ny episode er tilgængelig, får du en meddelelse og en e-mail.

Læs mere

1. Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Se, hvad du kan købe i dit land eller område.

2. 4K, Dolby Vision, Dolby Atmos, HDR og iTunes Extras (hvis dette er inkluderet) er kun tilgængeligt ved køb af film i højkvalitet (HD).

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.