Download eller streaming af film og tv-udsendelser fra iTunes Store

Du kan købe eller leje videoer fra iTunes Store og se dem på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller Apple TV.

Mac, der viser Film i et bibliotek, og iPhone, der viser Tv-udsendelser i iTunes Store.

På iOS-enheder: Se efter iTunes Store-appen. På computer: Find iTunes Store i iTunes. På Apple TV: iTunes Store er opdelt i to apps – iTunes Film og iTunes Tv-udsendelser.

Sådan køber eller downloader du film eller tv-udsendelser

I iTunes Store kan du købe eller leje film,1 købe tv-episoder og sæsonpas1 og downloade videoer, så du kan se dem uden en internetforbindelse.2 Hvis du ikke ser din video med det samme, kan du finde den senere i biblioteket i Apple TV App eller i appen Videoer,3 eller søge efter den i iTunes Store. Du kan også se film og tv-udsendelser, du tidligere har købt, på fanen Købt i iTunes Store.

Inden du kan købe eller leje videoer fra iTunes Store, skal du have et Apple-id. Dit Apple-id er den konto, som du bruger til at få adgang til Apple-tjenester. Hvis du har brugt andre Apple-tjenester som f.eks. iCloud, skal du logge ind i iTunes Store med det samme Apple-id. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et.

Hvis knappen Download eller knappen Download vises ud for en video i iTunes Store, har du allerede købt denne video. Tryk på knappen Download, eller klik på knappen Download, hvorefter videoen downloades til din enhed.2 Du bliver ikke opkrævet for videoen igen.

1. Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Se, hvad du kan købe i iTunes Store i dit land eller område.

2. Du kan streame videoindhold på et Apple TV, men indholdet downloades ikke til din enhed.

3. Hvis Apple TV App ikke er tilgængelig i dit land eller område, kan du bruge appen Videoer i stedet. Læs mere om, hvor Apple TV App er tilgængelig.

iPhone, der viser filmsiden for Justice League.

På iPhone, iPad eller iPod touch

Åbn iTunes Store på din iPhone, iPad eller iPod touch, og gennemse eller søg for at finde en bestemt titel eller et bestemt nøgleord.

Sådan gør du, når du finder en video, du vil købe:

1. Tryk på filmen eller tv-udsendelsen for at gå til dens produktside.
  2. Tryk på købsprisen. Du er muligvis nødt til at logge ind med dit Apple-id og din adgangskode eller bruge Touch ID eller Face ID.
  3. Hvis du vil downloade videoen til din enhed med det samme, skal du trykke på Download. Tryk på Ikke nu for at downloade videoen senere. Når du vil downloade videoen, skal du trykke på knappen Download.
  4. Tryk på afspilningsknappen for at afspille videoen. Du kan også finde dine film og tv-udsendelser i Apple TV App eller appen Videoer afhængigt af dit land eller område.

Se, om Apple TV App er tilgængelig i dit land eller område. Hvis ikke, vil din enhed have appen Videoer.

På Mac eller pc

Mac, der viser filmsiden for Justice League.

Åbn iTunes på din Mac eller pc, og vælg Film eller Tv-udsendelser i menuen øverst til venstre. Klik på Butik øverst i vinduet, og gennemse eller søg efter en specifik titel eller et specifikt nøgleord.

Sådan gør du, når du finder en video, du vil købe:

1. Klik på filmen eller tv-udsendelsen for at gå til dens produktside.
  2. Klik på købsprisen. Du er muligvis nødt til at logge ind med dit Apple-id og din adgangskode eller bruge Touch ID.
  3. Klik på Se nu eller Se senere, afhængigt af hvad du ønsker at gøre. Hvis du vil downloade videoen til din computer, skal du klikke på knappen Download under billedet af videoen eller klikke på knappen Download.
  4. Klik på afspilningsknappen for at afspille videoen. Eller gå til Film > Bibliotek eller Tv-udsendelser > Bibliotek for at se dine videoer.

I nogle lande og områder kaldes Film for Spillefilm og Tv-udsendelser for Programmer.

På dit Apple TV

Apple TV, der viser filmsiden for Justice League.

Åbn iTunes Film eller iTunes Tv-udsendelser, og gennemse eller søg efter en specifik titel eller et specifikt nøgleord. Du kan også bede Siri om at søge efter film eller tv-udsendelser.

Sådan gør du, når du finder en video, du vil købe:

1. Vælg filmen eller tv-udsendelsen for at gå til dens produktside.
  2. Vælg købsprisen. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple-id for at gennemføre købet.
  3. Vælg afspilningsknappen for at afspille videoen. Hvis Apple TV App er tilgængelig i dit land eller område, kan du også se dit bibliotek der. Eller du kan finde dine film og tv-udsendelser ved at gå til iTunes Film > Købt eller iTunes Tv-udsendelser > Købt.

Du kan streame videoindhold på et Apple TV, men indholdet downloades ikke til din enhed.

Sådan streamer du film eller tv-udsendelser

Når du har købt en film eller en tv-udsendelse i iTunes Store, kan du streame den på den enhed, du købte den på, og alle dine andre enheder, når blot du er logget ind med det samme Apple-id.

Videoer streames eller downloades i den bedst mulige kvalitet, der er tilgængelig, på grundlag af den enhed, du bruger, enhedens indstillinger og din internethastighed. Læs mere om, hvordan du finder og ser film med 4K, HDR, Dolby Vision eller Dolby Atmos.

Hvis du ikke kan finde en afspilningsknap ved en film eller en tv-udsendelse, skal du trykke eller klikke på download-knappen for at downloade den. Noget indhold kan ikke streames med mobildata.

Skift til SD-video

Hvis du vil købe en SD-version i lavere kvalitet i stedet, skal du trykke eller klikke på "Fås også i SD" på videoens produktside. På dit Apple TV: Gå til Indstillinger > Apps > Film og tv-udsendelser i iTunes, slå Begræns køb og lejede emner til SD til, og køb derefter videoen. SD-versionen vil ikke have iTunes Extras eller understøtte formaterne 4K, HDR, Dolby Vision og Dolby Atmos. Det gælder også, selvom du afspiller den senere på en enhed, der ellers understøtter disse funktioner og formater.

Sådan får du mere at vide om en film eller en tv-udsendelse

Hvis du vil vide mere om en videos udgivelsesdato, sprog, undertitler, anmeldelser eller iTunes Extras, kan du tjekke filmens eller tv-udsendelsens produktside.

Fanen Detaljer viser tilgængelige sprog, tilgængelighedsfunktioner og meget mere.

• Hvis der vises 4K , Dolby Vision , Dolby Atmos eller HDR ud for navnet på en film, kan du se den i et videoformat af højere kvalitet på kompatible enheder.4 Læs mere om 4K, HDR, Dolby Vision og Dolby Atmos.
  • Hvis der vises CC eller SDH ud for navnet på en video, indeholder videoen closed captioning eller undertekster til døve og hørehæmmede. Læs mere om, hvordan du finder og bruger indhold med closed captions og undertekster, ser, hvilke sprog der findes som undertekster eller andre lydspor til en film eller tv-udsendelse, og slår undertekster og sproglydspor til.
  • Hvis der vises AD ud for navnet på en video, omfatter videoen indhold med lydbeskrivelser. Det betyder, at et valgfrit lydspor beskriver ikke-verbale situationer og handlinger i filmen. Læs mere om indhold med lydbeskrivelser.
  • Hvis der vises iTunes Extras ud for titlen på en film, indeholder filmen bonusmateriale som f.eks. slettede scener, trailere eller kommentarer.3 Hvis filmen indeholder iTunes Extras, beskrives det i en sektion på filmens produktside, hvad ekstramaterialet er. Få hjælp til iTunes Extras.

4. 4K, Dolby Vision, Dolby Atmos, HDR og iTunes Extras (hvis dette er inkluderet) er kun tilgængeligt ved køb af film i højkvalitet (HD).

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.