Download eller streaming af film og tv-udsendelser fra iTunes Store

Du kan købe eller leje videoer fra iTunes Store og se dem på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc eller Apple TV.

På iOS-enheder: Se efter iTunes Store-appen. På computer: Find iTunes Store i iTunes. På Apple TV: iTunes Store er opdelt i to apps – iTunes Film og iTunes Tv-udsendelser.

Sådan køber eller downloader du film eller tv-udsendelser

I iTunes Store kan du købe eller leje film1, købe tv-episoder og sæsonpas1 og downloade videoer, så du kan se dem uden en internetforbindelse.2

Inden du kan købe eller leje videoer fra iTunes Store, skal du have et Apple-id. Dit Apple-id er den konto, som du bruger til at få adgang til Apple-tjenester. Hvis du har brugt andre Apple-tjenester som f.eks. iCloud, skal du logge ind i iTunes Store med det samme Apple-id. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et.

Hvis  eller  vises ud for en video i iTunes Store, har du allerede købt denne video. Tryk på , eller klik på , så downloades videoen til din enhed2. Du bliver ikke opkrævet for videoen igen. Du kan også se film og tv-udsendelser, du tidligere har købt, på fanen Købt i iTunes Store.

1 Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Se, hvad du kan købe i iTunes Store i dit land eller område.

2 Du kan streame videoindhold på et Apple TV, men indholdet downloades ikke til din enhed.

På iPhone, iPad eller iPod touch

Åbn iTunes Store på din iPhone, iPad eller iPod touch, og gennemse eller søg for at finde en bestemt titel eller et bestemt nøgleord.

Sådan gør du, når du finder en video, du vil købe:

1. Tryk på filmen eller tv-udsendelsen for at gå til dens produktside.
  2. Tryk på købsprisen. Du skal muligvis godkende dit Apple-id for at gennemføre købet. Dette kan betyde, at du skal indtaste din adgangskode eller bruge dit Touch ID eller Face ID.
  3. Hvis du vil downloade videoen til din enhed med det samme, skal du trykke på Download. Tryk på Ikke nu for at downloade videoen senere. Når du vil downloade videoen, skal du trykke på  .

Du kan også finde de film og tv-udsendelser, du har købt, i biblioteket for appen Apple TV eller biblioteket for appen Videoer afhængigt af dit land eller område. Se, om appen Apple TV er tilgængelig i dit land eller område. Hvis ikke, vil din enhed have appen Videoer.

På Mac eller pc

Åbn iTunes på din Mac eller pc, og vælg Film eller Tv-udsendelser i menuen øverst til venstre. Klik på iTunes Store øverst i vinduet, og gennemse eller søg efter en specifik titel eller et specifikt nøgleord.

Sådan gør du, når du finder en video, du vil købe:

1. Klik på filmen eller tv-udsendelsen for at gå til dens produktside.
  2. Klik på købsprisen. Du skal muligvis godkende dit Apple-id for at gennemføre købet. Det kan betyde, at du skal indtaste din adgangskode eller bruge dit Touch ID.
  3. Klik på Se nu eller Se senere, afhængigt af hvad du ønsker at gøre. Hvis du vil downloade videoen til din computer, skal du klikke på knappen Download under billedet af videoen eller klikke på .

På Apple TV

Åbn iTunes Film eller iTunes Tv-udsendelser, og gennemse eller søg efter en specifik titel eller et specifikt nøgleord. Du kan også bede Siri om at søge efter film eller tv-udsendelser.

Sådan gør du, når du finder en video, du vil købe:

1. Vælg filmen eller tv-udsendelsen for at gå til dens produktside.
  2. Vælg købsprisen. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple-id for at gennemføre købet.

Du kan streame videoindhold på et Apple TV, men indholdet downloades ikke til din enhed.

Sådan streamer du film eller tv-udsendelser

Når du har købt en film eller en tv-udsendelse i iTunes Store, kan du streame den på den enhed, du købte den på, og alle dine andre enheder, når blot du er logget ind med det samme Apple-id.

Videoer streames eller downloades i den bedst mulige kvalitet, der er tilgængelig, på grundlag af den enhed, du bruger, enhedens indstillinger og din internethastighed. Læs mere om,hvordan du finder og ser film med 4K, HDR eller Dolby Vision.

Hvis du har en langsom internetforbindelse (f.eks. et offentligt Wi-Fi-netværk), kan du ændre enhedens indstillinger, så den streamer eller downloader videoer i en lavere kvalitet. Disse videoer streames eller downloades hurtigere og bruger mindre af enhedens lagringsplads.

Sådan skifter du til et videoformat i lavere kvalitet

• På iOS-enheder: Gå til Indstillinger > Tv > iTunes Videoer eller Indstillinger > Videoer > iTunes Videoer, og skift afspilningskvaliteten fra Bedst tilgængelige til God.
  • På Mac: Åbn iTunes. Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg iTunes > Indstillinger. Klik på fanen "Overførsler", og vælg "Hent SD-videoer i høj kvalitet".
  • På pc: Åbn iTunes. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Indstillinger. Klik på fanen "Overførsler", og vælg "Hent SD-videoer i høj kvalitet".
  • På Apple TV: Gå til Indstillinger > Apps > iTunes Film og tv-udsendelser, og vælg Videoopløsning for at skifte fra Bedst tilgængelige til God. Du kan også vælge en bestemt opløsning i Indstillinger > Video og lyd > Opløsning.

Du kan også vælge at købe en SD-film eller SD-tv-udsendelse, men de vil ikke indeholde iTunes Extras eller formaterne 4K, HDR eller Dolby, heller ikke selvom du senere afspiller dem på en enhed, der understøtter disse formater. Hvis du vil købe en SD-video, skal du trykke eller klikke på "Fås også i SD" på produktsiden for at skifte til SD-versionen og købe den.

Sådan får du mere at vide om en film eller en tv-udsendelse

Hvis du vil vide mere om en videos udgivelsesdato, sprog, undertitler, anmeldelser eller iTunes Extras, kan du tjekke filmens eller tv-udsendelsens produktside.

• Hvis der vises 4K , Dolby Vision eller HDR ud for navnet på en film, kan du se den i et videoformat af højere kvalitet på kompatible enheder3. Læs mere om 4K, HDR og Dolby Vision.
  • Hvis der vises CC eller SDH ud for navnet på en video, indeholder videoen closed captioning eller undertekster til døve og hørehæmmede. Læs mere om, hvordan du finder og bruger indhold med closed captions og undertekster i iTunes Store.
  • Hvis der vises AD ud for navnet på en video, omfatter videoen indhold med lydbeskrivelser. Det betyder, at et valgfrit lydspor beskriver ikke-verbale situationer og handlinger i filmen. Læs mere om indhold med lydbeskrivelser.
  • Hvis der vises  ud for titlen på en film, indeholder filmen bonusmateriale som f.eks. slettede scener, trailere eller kommentarer3. Hvis filmen indeholder iTunes Extras, beskrives det i en sektion på filmens produktside, hvad ekstramaterialet er. Få hjælp til iTunes Extras.
  • Hvis du vil se, hvilke sprog der er dækket af undertekster eller andre lydspor i filmen eller tv-udsendelsen, skal du rulle til sektionen Sprog på videoens produktside. Læs mere om, hvordan du slår undertekster og lyd på flere sprog til.

3 4K, Dolby Vision, HDR og iTunes Extras (hvis dette er inkluderet) er kun tilgængeligt ved køb af film i højkvalitet (HD).

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.