Hvis symbolerne på hjemmeskærmen er forstørret på din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis symbolerne på din hjemmeskærm virker for store eller forstørrede i forhold til skærmområdet, kan det skyldes, at Zoom er slået til. Nedenfor kan du læse, hvordan du slår Zoom fra.

Du kan slå Zoom fra i Indstillinger på din enhed

Forstørrede skærmsymboler

Hvis du ikke kan åbne Indstillinger, fordi symbolerne på hjemmeskærmen er forstørrede, skal du trykke to gange med tre fingre på skærmen for at zoome ud.

Slå Zoom fra på iPhone

Du kan slå Zoom fra ved at gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > Zoom, tryk derefter for at slå Zoom fra.

Slå Zoom fra i iTunes

Du kan også bruge iTunes til at slå Zoom fra:

1. Slut din iPhone, iPad eller iPod touch til en computer, og åbn iTunes.
  2. Vælg enheden, når den vises i iTunes.
  3. Vælg Konfigurer Tilgængelighed på resumesiden for enheden.
    Slå Zoom fra i iTunes
  4. Vælg Ingen af delene for at slå Zoom fra.
    Vælg Ingen af delene i Tilgængelighed
  5. Klik på OK.

Læs mere

Læs mere om tilgængelighedsfunktioner i iOS i Brugerhåndbog til iPhone, Brugerhåndbog til iPad eller Brugerhåndbog til iPod touch