Hvis symbolerne på hjemmeskærmen er forstørret på din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis symbolerne på din hjemmeskærm virker for store eller forstørrede i forhold til skærmområdet, kan det skyldes, at Zoom er slået til. Læs mere om, hvordan du slår Zoom fra.

Du kan slå Zoom fra i Indstillinger på din enhed

Hvis du ikke kan åbne Indstillinger, fordi symbolerne på hjemmeskærmen er forstørrede, skal du trykke to gange med tre fingre på skærmen for at zoome ud.

Du kan slå Zoom fra ved at gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Zoom og derefter trykke for at slå Zoom fra.

Slå Zoom fra i Finder eller iTunes

Du kan også bruge Finder eller iTunes til at slå Zoom fra:

1. Slut din iPhone, iPad eller iPod touch til en computer.
  2. På en Mac med macOS Catalina 10.15: Åbn Finder. På en Mac med macOS 10.14 eller en tidligere version eller på en pc: Åbn iTunes.
  3. Vælg din enhed, når den vises i Finder eller iTunes.
  4. Vælg Konfigurer tilgængelighed.
  5. Hvis du vil slå Zoom fra, skal du fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet Zoom.
  6. Klik på OK.

Læs mere

Læs mere om tilgængelighedsfunktioner i iOS i Brugerhåndbog til iPhone, Brugerhåndbog til iPad eller Brugerhåndbog til iPod touch