Hvis symbolerne på hjemmeskærmen er forstørret på din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis symbolerne på din hjemmeskærm virker for store eller forstørrede i forhold til skærmområdet, kan det skyldes, at Zoom er slået til. Læs mere om, hvordan du slår Zoom fra.

Du kan slå Zoom fra i Indstillinger på din enhed

ios-16-iphone-14-pro-home-screen-zoomed

Hvis du ikke kan åbne Indstillinger, fordi symbolerne på hjemmeskærmen er forstørrede, skal du trykke to gange med tre fingre på skærmen for at zoome ud.

ios-16-iphone-14-pro-settings-accessibility-zoom-off

Sådan slår du Zoom fra:

1. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Zoom.

2. Tryk for at slå Zoom fra.

Slå Zoom fra i Finder eller iTunes

Du kan også bruge Finder eller iTunes til at slå Zoom fra:

1. Slut din iPhone, iPad eller iPod touch til en computer.

2. På en Mac med macOS Catalina eller en nyere version: Åbn et Finder-vindue. På en Mac med macOS Mojave eller tidligere eller på en pc: Åbn iTunes.

3. Vælg din enhed, når den vises i Finder eller iTunes.

4. Vælg Konfigurer tilgængelighed.

macos-ventura-finder-locations-iphone-options-configure-accessibility
  5. Hvis du vil slå Zoom fra, skal du fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet Zoom.

macos-ventura-finder-locations-iphone-options-configure-accessibility-seeing-zoom
  6. Klik på OK.