iPod nano (5. generation): Kan ikke se undertekster i film, tv-programmer eller andre videoer

Der vises ikke undertekster i film, tv-programmer eller andre videoer ved afspilning på iPod nano.

Hvis du vil have vist undertekster, når du ser film, tv-programmer eller andre videoer, skal du aktivere undertekster i iTunes, før medieindholdet synkroniseres til iPod'en:

Aktivering af undertekstsprog i iTunes

1. Åbn iTunes på computeren.

2. Klik på iTunes på menulinjen, og klik derefter på Indstillinger.

3. Klik på Afspilning.

4. Klik på feltet Sprog til undertekster, og vælg sprog.

[Vælg sprog]

5. Klik på OK.

6. Synkroniser medieindholdet (film, tv-programmer og andre videoer) til din iPod nano.

7. Når du har synkroniseret indholdet til iPod'en, skal du aktivere Undertekster på iPod'en (Videoer > Indstillinger > Undertekster).

8. Afspil medieindholdet på din iPod.