Hvis du ikke kan høre lyd i iMovie til dit Mac-projekt

Få hjælp, hvis lyden mangler i dit iMovie-projekt.

Prøv igen efter hvert trin

1. Sørg for, at indstillingerne for den udgående lyd på din Mac er angivet korrekt.
  2. Hvis du vil slå lyden til for alle de valgte klip og nulstille lydstyrken i dit iMovie-projekt, skal du vælge et eller flere video- eller lydklip på tidslinjen i dit projekt. Klik derefter på  lydstyrkeknappen øverst, og klik på Nulstil.
  3. Slut iMovie, og start programmet igen.
  4. Kontroller for tilbehør fra andre producenter, som du måske har installeret:
    • Gå til Finder, vælg Gå > Gå til mappe, indtast /Bibliotek/QuickTime/ i tekstfeltet, og klik derefter på Gå. Træk eventuelt tilbehør fra andre producenter til skrivebordet. Du må ikke fjerne tilbehør, der kommer fra Apple.
    • Gå til Finder, vælg Gå > Gå til mappe, indtast ~/Bibliotek/QuickTime/ i tekstfeltet, og klik derefter på Gå. Træk eventuelt tilbehør fra andre producenter til skrivebordet. Hvis denne mappe ikke findes, er der ikke installeret tilbehør i denne mappe.
  5. Importer det oprindelige medie i projektet igen – fra din Mac, fra et filbaseret kamera eller fra din iOS-enhed.

Apple QuickTime-tilbehør

Disse arkiver er Apple-tilbehør i mappen Bibliotek/QuickTime og bør ikke fjernes:

• AppleAVCIntraCodec.component
  • AppleHDVCodec.component
  • AppleIntermediateCodec.component
  • AppleMPEG2Codec.component
  • AppleMXFImport.component
  • AppleProResCodec.component
  • DVCPROHDCodec.component
  • FCP Uncompressed 422.component
  • IMXCodec.component

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.