Hvis du ikke kan høre lyd i iMovie til dit Mac-projekt

Få hjælp, hvis lyden mangler i dit iMovie-projekt.

Prøv igen efter hvert trin

1. Sørg for, at indstillingerne for den udgående lyd på din Mac er angivet korrekt.
  2. Hvis du vil slå lyden til for alle de valgte klip og nulstille lydstyrken i dit iMovie-projekt, skal du vælge et eller flere video- eller lydklip på tidslinjen i dit projekt. Klik derefter på  lydstyrkeknappen øverst, og klik på Nulstil.
  3. Slut iMovie, og start programmet igen.
  4. Kontroller for tilbehør fra andre producenter, som du måske har installeret:
    • Gå til Finder, vælg Gå > Gå til mappe, indtast /Bibliotek/QuickTime/ i tekstfeltet, og klik derefter på Gå. Træk eventuelt tilbehør fra andre producenter til skrivebordet. Du må ikke fjerne tilbehør, der kommer fra Apple.
    • Gå til Finder, vælg Gå > Gå til mappe, indtast ~/Bibliotek/QuickTime/ i tekstfeltet, og klik derefter på Gå. Træk eventuelt tilbehør fra andre producenter til skrivebordet. Hvis denne mappe ikke findes, er der ikke installeret tilbehør i denne mappe.
  5. Importer det oprindelige medie i projektet igen – fra din Mac, fra et filbaseret kamera eller fra din iOS-enhed.

Apple QuickTime-tilbehør

Disse arkiver er Apple-tilbehør i mappen Bibliotek/QuickTime og bør ikke fjernes:

• AppleAVCIntraCodec.component
  • AppleHDVCodec.component
  • AppleIntermediateCodec.component
  • AppleMPEG2Codec.component
  • AppleMXFImport.component
  • AppleProResCodec.component
  • DVCPROHDCodec.component
  • FCP Uncompressed 422.component
  • IMXCodec.component

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.