GarageBand: Fejlen "Core Audio Plug-in EXS24... er ikke tilgængelig" vises under indlæsning af en sang

Hvis du opretter en sang i GarageBand på en computer og derefter forsøger at åbne den i GarageBand på en anden computer, får du måske en advarselsmeddelelse med teksten "Core Audio Plug-in EXS24... er ikke tilgængelig".

Dette kan ske, hvis du opretter sangen i GarageBand 2 og derefter forsøger at åbne den i GarageBand 1 på en anden computer, fordi GarageBand 2 indeholder nyt tilbehør, som ikke er tilgængeligt i GarageBand 1. Det kan dog også ske, hvis en sang refererer til Jam Pack-tilbehøret, hvis det ikke er installeret på den computer, du arbejder på.

Du kan eventuelt opgradere alle dine computere til den samme version af GarageBand og installere de samme Jam Packs for at få større frihed.