Mac OS X 10.5: Time Machine afbryder sikkerhedskopiering på en ekstern disk

Når der er sikkerhedskopieret 10 GB data eller mere til en ekstern disk, standser sikkerhedskopieringen i Time Machine. Dette kan forekomme, første gang Time Machine sikkerhedskopierer dine arkiver.

Nogle harddiske leveres med en partition af typen Master Boot Record (MBR). På sådanne diske er det nødvendigt at skifte partitionstype ved at slette disken, så den understøttes af Time Machine:

Vigtigt! Når du sletter en disk, slettes alle arkiverne på den. Sørg for at tage en separat sikkerhedskopi af alle vigtige arkiver et andet sted først.

1. Åbn Diskværktøj.
  2. Vælg symbolet for disken til sikkerhedskopiering i venstre side af vinduet, som normalt vises med den numeriske kapacitet lidt forskudt til venstre for eventuelle drevsymboler. Hvis der vises en fane kaldet "Partition", skal du fortsætte til trin 3.
  3. Klik på fanen Partition. (Hvis du kun får vist fanerne Førstehjælp, Slet, RAID og Gendan, har du valgt et drev på disken i stedet for selve disken, og skal gentage trin 2.)
  4. Vælg det ønskede antal partitioner (en eller flere) i lokalmenuen Antal partitioner.
  5. Klik på knappen "Indstillinger...".
  6. Vælg en ny partitionstype:
    • Vælg partitionstypen Apple Partition Map, hvis disken skal bruges til Time Machine og en PowerPC-baseret Mac.
    • Vælg partitionstypen GUID, hvis disken skal bruges til Time Machine og en Intel-baseret Mac.
  7. Klik på OK.
  8. Klik på Anvend. Disken slettes.

Når den eksterne harddisk er partitioneret igen, skal du vælge den igen i indstillingerne til Time Machine og bruge den til sikkerhedskopiering.